Cemiyetlerde Toplu Yemek Hizmeti

Cemiyetlerde Toplu Yemek Hizmeti
24 Kasım 2020 15:30

Konya tabldot hizmeti, toplu olarak yemek verilmek istenen zamanlarda tercih edilir. Toplu yemekler, büyük mutfaklarda pişirilir. Usta aşçılar tarafından taze sebzelerle üretilen yiyecekler, servis edilecek alanda dilenirse tabldot usulü, dilenirse servis usulü kullanılabilir. Toplu yemek vermek için özel alanlar bulunduğu gibi eğlence ve cemiyetinizin olduğu alanlarda da hizmet alabilirsiniz. Misafirlerinizi mutlu etmek, karınlarını doyurmak ve onlara özel bir gün yaşatmak için işletmenin catering uygulamasından faydalanabilirsiniz.

 

Catering Ne Demektir?

Catering, bir diğer adıyla toplu yemek, aile içi olmayan, konu komşu, eş dostun çağrıldığı, büyük yemekler olarak adlandırılabilir. Konya toplu yemek hizmeti almak için özel bir nedeninizin de olmasına gerek yoktur.

Catering hizmeti alırken, işletmeye vermeniz gereken bilgiler arasında:

  • Menü özellikleri ve yemek seçimi,
  • Müşteri profili,
  • Yemeğe katılacak kişi sayısı,
  • Yemeğin saat kaçta ve nerede verileceğidir.

Bu bilgiler aktarıldıktan sonra işletme, müşterilerine uygun fiyatlı bütçe çıkartmakta, gerekli ekipman ve malzemelerin temini için onay beklemektedir. Özel günlerinizde sevdiklerinize ve tanıdıklarınıza dağıtabileceğiniz catering hizmetlerini Ramazan aylarında da tertip edebilirsiniz.

Catering Ne Zaman Tercih Edilir?

Özel günlerde, kutlamalarda, eğlence günlerinde tercih edilebilecek olan catering hizmeti aynı zamanda ölüm, cenaze evi, düğün evi, nişan ve kına gecesi gibi zamanlarda da sıkça tercih edilmektedir. Konya catering hizmetini, en kaliteli şekilde almanıza yardımcı olacak işletme, yüksek müşteri memnuniyetiyle hizmetlerine devam ediyor. Ramazan ve kurban bayramında, gücü yetmeyen insanların da faydalanması için tercih edilebilecek bir uygulama olan catering, sevap için de yapılabilmektedir.

Catering Hizmetini Kaliteli Yapan Detaylar

Toplu yemek hizmetini güvenilir ve sağlıklı kılan uygulamaysa, işletme koşullarında üretilmesidir. Ev ortamında değil, çok daha hijyenik ortamlarda üretilmesi ziyaretçilerinizin ve yemek ikram edeceğiniz kişilerin sağlığını düşünmenizi sağlar. Bunun yanında evlerde yapılamayacak büyüklüklerde verilecek yemeklerde de tercih edilmektedir. Hem kolay hem de uygun fiyatlı olması, yorulmanızı engellemesi de insanların tercih sebepleri arasında yer alır. İşletmeden alabileceğiniz catering hizmetinde her zaman taze meyve ve sebzeler kullanılmakta, ziyaretçilerin tercih ettiği menüler ışığında ilerlenmektedir.