Cemaat’ten Erdoğan’a: Çocuklarını sapıklara mı emanet etti? Karşılık vermezsek bizlere yazıklar olsun

Cemaat’ten Erdoğan’a: Çocuklarını sapıklara mı emanet etti? Karşılık vermezsek bizlere yazıklar olsun
12 Mart 2014 17:48

TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral, Bursa’da yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’daki konuşmasında kendilerini ‘sapık’ olarak nitelendirdiğini belirterek, “Bizler safız, iyi niyetliyiz de bu kadar da değil yani. Dolayısıyla bu kadar hakaretin karşılığını veremezsek, bizlere de, sizlere de yazıklar olsun arkadaşlar” dedi.

 

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Yılın En’leri Ödül Töreni Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Törene katılan TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral, yaptığı konuşmada son yıllarda yaptıkları ticari çalışmalarla, Türkiye’yi dünyaya tanıttıklarını kaydetti.

 

BOYNUMUZ EĞİK GEZMEYE MAHKUM EDİYORLAR

 

Son günlerde ananas ile ilgili bir konunun gündeme getirildiğini söyleyen TUSKON Başkanı Meral, bu yolla elmas ve altın ticareti yapıldığını yönünde söylemler olduğunu kaydetti. İnternetten araştırıldığında Uganda’nın elmas, altın ülkesi olmadığını belirten Meral, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Bunun kod adı diyorlar. Bazı gazeteler Uganda’nın üçte ikisi altın burada, işadamlarına dağıtıyorlar deniliyor. Dağıtıyor denen işadamları da Türkiye’nin en büyük sanayicileri. Çok ihtiyaçları varmış gibi onlara altın ve elmas getirdiğimizi söylüyorlar. Bunlar kuyruklu yalan. Bunlar halen ülkenin, hükümetin başı tarafından meydanlarda ananas şifre diye söyleniyor. Bu gerçekten bütün dünya tarafından takip ediliyor. Maalesef gülmeden öte acıyorlar halimize. En son uluslararası çok büyük ülkelerde ilişkilerde yalanlamaları gördük. Boynumuz eğik vaziyette, gezmeye mahkum bırakıyor. Biz bunların en kısa sürede geçeceğine inanıyoruz. Sizler gayretli çalışmalarına devam ediyorsunuz. Bizler de devam ediyoruz.”

 

BASİRETLERİ BAĞLI MIYDI Kİ ÇOCUKLARINI SAPIKLARA EMANET ETTİLER

 

Kendilerinin kazanç beklemeden çalıştıklarını ifade eden Meral, kendilerinin ‘kandan beslenen vampirler’, ‘ur’, ‘virüs’, ‘haşhaşi’, ‘sapık’ olarak adlandırıldıklarını söyledi. Geçenlerde Başbakan Erdoğan’ın iki çocuğunun fotoğrafını gördüğünü vurgulayan Meral, Başbakanın iki çocuğu üzerinde de Anafen tişörtleriyleydi. Acaba çok mu basiretleri bağlıydı ki çocuklarını sapıklara emanet ettiler. Dünyanın 160 ülkesinde Cumhurbaşkanı, başbakan, bakanlar, Genelkurmay Başkanları, devlet yetkilileri ve iş dünyasının önde gelen insanları çocuklarını sizlerin Türk müteşebbislerin açtığı Türk okullarında okutuyor. Hatta bir Cumhurbaşkanı kızını yatılı okutuyor. Bu ne demek Buradaki fen ilimleri değil, tüm değerleri benimsiyorum. Çocuğum gece de onlarla kalsın aynen öyle ablaları gibi olsun. Onların ahlaki değerleri ile donansın diye oraya gönderiyor diye konuştu.

 

SAFIZ, İYİNİYETLİYİZ DE BU KADAR DA DEĞİL

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’daki konuşmasında kendilerini ‘sapık’ nitelemesinde bulunduğunu tekrarlayan Meral, “Bunlar, Ak Parti dışında oraya vermeyin de kime verirseniz verin diyor. Bizler safız, iyi niyetliyiz de bu kadar da değil yani. Dolayısıyla bu kadar hakaretin karşılığını veremezsek, bizlere de sizlere de yazıklar olsun arkadaşlar” dedi.

 

Konuşmaların ardından Yılın İşadamı Ödülü NSK Group İcra Kurulu Başkanı Ömer Kazangil, Yılın KOBİ’si ödülü Ömer Pirge, Eğitime Katkı Ödülü Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Yılın İşkadını Ödülü Nimet Kaya, Yılın Komitesi Gıda Komitesi, Bursa’nın tanıtımına katkı ödülü Mustafa Güleryüz, Özel Ödül ise Ömer Türkmen’e verildi.