Hüseyin Çelik'ten 'sızdırma' açıklaması

Hüseyin Çelik'ten 'sızdırma' açıklaması
7 Mart 2013 13:28

Hüseyin Çelik: Sızdırılan şeylerin Türk kamuoyu açısından pek kıymeti harbiyesi olduğunu sanmıyorum.

 

 

 

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Hüseyin Çelik, açıklamalarda bulundu.

“Tutuklu gazetecilerle ilgili yeni bir uygulama yok.”

“Birinin evi 2B arazisi üzerindeyse evinin bulunduğu yere yüzde 50 rayiç bedel belirlendi. Tarım arazisi ise yüzde 70 rayiç bedel belirlendi. 2B arazilerinin tamamı fiyatı 27 milyar TL’dir. Bunun üzerinde kamuya ait alanlar var. Bunlar çıkarılıyor.”

“İmralı süreci başladığında CHP Genel Başkanı yarım ağızla desteklediğini söyledi. Ama sonra ulusalcı kanalın bastırmasıyla CHP’liler ağız değiştirdiler. Ana muhalefet partisinin bu meselede parmağını bile taşın altına koymasını önemsiyoruz.”

 

 

“MHP’nin tavrı zaten belli. Bahçeli, kürsüye çıkınca hakaret ve küfürden başka bir şey bilmiyor. Söyledikleri ırkçı bir beynin hezeyanlarından başka bir şey değil. Biz ırkçılığı ayaklarımızın altına almışız.”

“Türkiye’de 300 bin Suriyeli var. 30 Suriyeli bile T.C. vatandaşlığına geçseydi tüm Türkiye duyardı. CHP’lilerin uydurduğu şeyler.”

“Kim sızdırdı, neyle yaptı, ne zaman yaptı bilmiyorum. Hırsızlık olayıysa arkadaşlar hırsızı açıklasın. BDP’li vekiller de oradaki yöneticiler de bunun ahlaki olmadığını söylüyor. Böyle bir şey sızdırılmamalıydı. Sızdırılan şeylerin de Türk kamuoyu açısından pek kıymeti harbiyesi olduğunu sanmıyorum. 3-5 kişi bir araya gelir, geyik yaparsınız, ona buna hakaret edersiniz. Birileri de ortam dinlemesiyle bunları yayar. Önemi yok bunların”