Bakan Şimşek'in bindiği uçak büyük tehlike atlattı

Bakan Şimşek'in bindiği uçak büyük tehlike atlattı
19 Nisan 2012 11:57

Bakan Mehmet Şimşek’in de içinde bulunduğu Washington uçağının havadayken kokpit camı çatladı.

Bakan Mehmet Şimşek’in de içinde bulunduğu Washington uçağının havadayken kokpit camı çatladı.

 

 

 

İstanbul-Washington seferini yapan Türk Hava Yolları’nın (THY) uçağının havadayken kokpit camı çatladı. İçinde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de bulunduğu uçak, Atatürk Havalimanı’na geri döndü.

Atatürk Havalimanı’ndan dün havalanan THY uçağı havada seyrettiği sırada kokpit camı çatladı. İlk incelemenin ardından uçağın Atatürk Havalimanı’na geri dönmesine karar verildi. Bakan Şimşek’in de aralarında bulunduğu yolcular başka bir uçakla hareket ederek Washington’a gitti.
 

Neyse ki yolcular herhangi bir sorun yaşamadan bindikleri diğer uçakla Washington’a ulaşabildiler.
 

IMF VE DÜNYA BANKASININ PANELİNDE KONUŞACAK

 

İlk bindiği uçakta ufak bir kaza atlatan Maliye Bakanı’nı indiği havaalanında Türkiye’nin Washington Büyükelçisi karşıladı.
 

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Mali Eylem Gücü (FATF) Toplantısı’na katılmak ve orada bir konuşma yapmak üzere Amerika Birleşik Devletleri’ne geldi.
 

Bu arada THY’ye ait uçakla başkent Washington’a gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i, Dulles Uluslarararası Havaalanı’nda Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Namık Tan karşıladı.
 

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gittiği Washington’da IMF ve Dünya Bankası’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği, ”Teşvik Reformunun Ekonomi Politikası: MENA (Ortadoğu-Kuzey Afrika) Bölgesi İçin Dersler” konulu panelde bir konuşma yapacak.