Bakan Hayati Yazıcı 2023 hedeflerini açıkladı

Bakan Hayati Yazıcı 2023 hedeflerini açıkladı
1 Mart 2013 17:44

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Kemeraltı Çarsısı’nı ziyaret etti.

 

 

 

Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı İlyas Gönen ve Kemeraltı esnafı tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Yazıcı’ya, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, İzmir Ak Parti Milletvekilleri İlknur Denizli, Nesrin Ulema ve AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay eşlik etti. Esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Bakan Yazıcı, ayakkabı boyacısına ayakkabılarını boyattı ve 50 TL verdi.

 

 

 

 

Kemeraltı Çarşısı içerisinde iki hafta önce patlama olayının gerçekleştiği iş yerini ziyaret eden Bakan Yılmaz, Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı İlyas Gönen’den patlamaya ilişkin bilgi aldı. Kemeraltında bulanan dükkanları tek tek gezen ve esnafla sohbet eden Bakan Yazıcı, Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Gönen’in de işyerinde kendisine ikram edilen kahveyi koklayıp, tadına baktı.

 

 

 

Esnaf lokantasında yemek yiyen Bakan Yazıcı, Tarihi Kızlarağası Hanı’nda fincanda pişen kahveden içti ve basın mensupları ile sohbet etti. İzmir Modeko Mobilya Fuarı’na geçen Bakan Yazıcı, stantları tek tek gezerek bilgi aldı. Fuar içinde ağacın şahane dönüşümü bölümünü gezen Bakan Hayati Yazıcı, burada ahşaptan yapılma saat kulesi önünde anı fotoğrafı çektirdi.