Bakan Ergün, yoğun bakım ünitesindeki annesini ziyaret etti

Bakan Ergün, yoğun bakım ünitesindeki annesini ziyaret etti
12 Mart 2013 10:19

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AKP Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün’ün kısmı felç geçirmesi sonucu Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedaviye alının annesi 84 yaşındaki Şahizer Ergün’ü ziyaret etti, başhekimden bilgi aldı.

 

 

 

Bakan Ergün annesinin durumunun iyiye gittiğini ve dua ettiklerini söyledi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün Derince İlçesi’nde oturan annesi Şahizer Ergün bugün geçirdiği kısmı felç sonucu Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Annesinin yoğun bakım ünitesine alındığını duyan bakan Ergün saat 11.30’da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne eşi Güler Ergün ile birlikte geldi. Bakan ve eşini hastane önünde Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, hastane başhekimi Soner Şahin karşıladı.

 

Yaklaşık 1 saat hastanede kalan Bakan Ergün, başhekim Soner Şahin’den bilgiler aldı. Hastane çıkışında annesi Şahizer Ergün’ün sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Bakan Ergün, “Annemi ziyaret ettim ve kendisi şu anda yoğun bakımda. İşallah iyi olacak. Hastanede arkadaşlar gereken herşeyi yapmışlar. Durumu iyiye gidiyor. 24 saat içersindeki gelişmeler önemli. Biz dua ediyoruz siz de dua edin.” dedi.

Bakan Ergün hastane ziyaretinin ardından Derince İlçesi’ndeki baba ocağının evine geçti.