Bahçeli’den Erdoğan’a: İspatlamazsan şerefsizsin

Bahçeli’den Erdoğan’a: İspatlamazsan şerefsizsin
14 Mart 2014 15:10

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Başbakan’ın “MHP’nin DHKP-C ile ilişkisi var.” sözlerine tepki gösterip “İspatlamazsan şerefsizsin.” dedi.

 

 

Başbakan Erdoğan dün Aksaray mitinginde Burakcan Karamanoğlu’nun katilinin DHKP-C olduğunu açıklamış ve “MHP’nin DHKP-C ile ilişkisi var” demişti. Başbakan’ın bu sözlerine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den sert tepki geldi.

 

“İSPATLAMAZSAN ŞEREFSİZSİN”

 

MHP Lideri Bahçeli Afyonkarahisar’da partililere seslendi ve Erdoğan’ın sözlerine sert bir cevap verdi. Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan’a “İspatlamazsan şerefsizsin” dedi.

 

 

“ERDOĞAN BİTTİN ARTIK, ÖMRÜN TÜKENDİ HESAP VERECEKSİN”

 

Devlet Bahçeli ,“Dün televizyonda yine konuşuyor. Şerefsizlik yarışında hep kaybettin sayın Başbakan. Şimdi yeni bir şerefsizlik yarışına giriyorsun. DHKP-C ile MHP arasındaki ilişkiyi kurup ispatlayamazsan şerefsizin ta kendisisin. DHKP-C’nin ne maksatla kurulduğunu, kimin denetiminde olduğunu biliyoruz. TV’de her konuyu baba oğul aile muhabbetini montaja bağlıyorsun, DHKP-C ile MHP’yi montaja mı bağlıyorsun? Erdoğan artık bittin. Siyasi ömrün tükendi. Yolsuzluk ve rüşvetin altında kalacaksın. Kime ne iftira atıyorsan bunların hesabını vereceksin.” diye konuştu.