Aynı Ağdaki Telefona Sızma İşlemi Nasıl Yapılır?

Aynı Ağdaki Telefona Sızma İşlemi Nasıl Yapılır?
12 Eylül 2022 22:19

Başka telefona sızma işlemi binlerce kişi tarafından oldukça merak edilen bir konudur. Birçok kişi şüpheli durumlarda bu yönteme başvurmak isteyebilir. Çocuğunun sanal ortamdaki güvenliğinden şüphe eden ebeveynler ya da eşinin sadakatinden kuşku duyan kişiler çeşitli telefona sızma yollarını tercih etmektedir.

 

 

Sanılanın aksine aynı ağa bağlanan akıllı telefonlar arasında bir bağlantı kurmak mümkündür. Çeşitli sebeplerden dolayı bu işlemi tamamlamak isteyen kişilerin deneyebileceği birçok farklı yöntem bulunur. Peki aynı ağdaki telefona bağlanma yöntemleri nelerdir?

Akıllı Telefonları Hacklemek Mümkündür?

Çeşitli yöntemler sayesinde bir başkasının telefonunu hackleyebilirsiniz. Günümüzde yüz binlerce kişi farklı sebepleri temel alarak bir başkasının telefonuna erişim sağlayabilir. Çoğunlukla küçük yaştaki çocuklarının güvenliğinden şüphe edene anne babalar bu yöntemi uygular. Çocuklarınızın haberi olmadan uzaktan WhatsApp veya Snapchat hackleme yapabilirsiniz.

Sanal ortamda da en az gerçek hayattaki tehlikeler kadar kritik durumlar bulunur. Akıllı telefona ve internet erişimi olan küçük yaştaki çocukların gözetilmesi ebeveynlerin sorumluluğundadır. Bu tür işlemleri yapmak isteyen endişeli anne babaların yanı sıra partnerinden şüphe duyan eşler de WiFiden telefona sızma yolları hakkında araştırma yapmaktadır.

mSpy gibi güvenilir bir casus yazılım kullanabilirsiniz.

Yukarıdaki örneklere benzer durumlarda en iyi dostunuz mSpy gibi bir casus yazılımdır. Diğer alternatifler ile kıyaslandığında mSpy’ın en güvenilir seçenek olarak öne çıkmaktadır. mSpy, GPS takibi, arama kayıtları gibi takip özelliklerinin yanı sıra dijital ortamdaki her eylemi kaydeden çeşitli hizmetler de sunar. Programın yüklü olduğu telefonda yapılan her görüşme ve farklı uygulamalarda atılan her mesaj görüntülenebilir.

mspy

Bir özel dedektif kiralayın.

Hakkında şüphe duyduğunuz kişileri takip etmenin alternatiflerinden biri de özel dedektiflerdir. Bir dedektif kiralayarak yakınlarınızı fiziksel olarak takibe alabilirsiniz. Elbette bu yöntemin çok daha büyük sorumluluklar getirdiğini unutmamakta fayda var. Ancak çok kritik durumlarda sürece başka birini dahil etmenizi öneririz. Üstelik bu yol diğer yöntemlere kıyasla çok daha pahalı bir fatura çıkarabilir.

Eşinizin sosyal medya hesabını izleyin.

Eğer partnerinize dair kuşkularınız hiç durmadan artıyor ise kullandığı sosyal medya platformlarını izleyebilirsiniz. Bu yol her ne kadar yüzeysel bir sonuç sunsa da eşiniz tarafından beğenilen gönderiler ve atılan yorumları görüntülemek size belli konularda bilgi verebilir.

Eşinizin konumunu takip edin.

Partnerinizin konumu hakkında bilgi sahibi olmak için konum hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. İki telefona da kurulan çeşitli uygulamalar size lokasyon bilgisi verecektir. Konumu fiziksel olarak takip etmek de mümkündür.

WiFi Üzerinden Başka Telefona Sızma İşlemi Hakkında

Aynı WiFi’deki telefona sızma yöntemini gerçekleştirmek daha önce bu konuda deneyimi olmayan biri için zor olabilir. Diğer yandan oldukça eski bir yöntem olan bu yolla kayda değer bilgiler elde etmek ne yazık ki mümkün değildir. Aynı internet ağına bağlı olan telefonlar arasında stabil bir bağlantı kurmak yerine çok daha güçlü ve hızlı bir yönteme başvurmanız gerekmektedir. Partnerinizin sadakatinden şüphe ediyor ve dijital ortamda ne yaptığını merak ediyorsanız sadece telefonuna sızmak yeterli delilleri bulmada yardımcı olamayabilir.

Bu yöntem çocuğunun sanal dünyadaki güvenliğinden endişe eden bir ebeveyn için de yetersiz kalmaktadır. İşte bu noktada WhatsApp, Facebook ve Messenger’da atılan her mesajı görmenizi sağlayan mSpy yardımınıza koşmaktadır. Bu özelliğinin yanı sıra coğrafi sınırlama ve aktif GPS takibi de etkili sızma ve casus yazılımının özellikleri arasında bulunur.

Ücretsiz Takip ve Hack Uygulamalarına Karşı Dikkatli Olun

Çeşitli takip özelliklerinden faydalanmak isteyen kullanıcılar ücretsiz uygulamalara başvurabilmektedir. Fakat bedava hackleme uygulamaları başka telefona sızma şansı sunmak yerine indirilen telefona zararlı yazılımlar bulaştırabilir. Dolayısıyla ücret talep etmeden bu işlemi kolayca yapabileceğinizi belirten uygulamaları kullanmaktan kaçınmalısınız.

Birçok uygulama başta ücretsiz deneme sürümü sunabilir. Bu tür yazılımlarda deneme süresinin ardından kullanıcıya ödemeli sürüm teklif edilir. Fakat bir takip ve sızma yazılımı tamamen ücretsizse bilgilerinizin çalınma riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Sonuç

Başkasının telefonuna sızma konusuna ve bu işleme dair tüm yöntemlere değindik. Eğer endişeli bir ebeveyn ya da şüphe taşıyan bir eş iseniz öncelikle karşı tarafla iletişim kurmanız sizin için daha sağlıklı olabilir. Fakat bu tür durumlarda bir üst önlem seviyesi almak için mSpy internettteki en hızlı, en etkili ve tamamen güvenilir bir seçenek olacaktır.