Avukat Cübbesi Modelleri

Avukat Cübbesi Modelleri
10 Mart 2021 09:00

Avukat cübbesi mesleki bir kıyafettir. Tüm avukatlar duruşmalarda avukatlık cübbesi giymek durumundadır. Bu onlar için manevi bir bağlılıktır. Ve aynı zamanda içerisinde bazı özel mesajları barındırır.

 

 

Avukatlık cübbesi modelleri ve renkleri Baro tarafından belirlenir. Ve giyilen tüm cübbelerin bu kriterlere uygun olma zorunluluğu bulunmaktadır. Tek tip olan avukatlık cübbesi seçimlerinde karşınıza çıkan tek farklılık cübbe üretiminde kullanılan kumaşların farklılığıdır.

Yordam Mezuniyet sitesine giriş yapabilirsiniz. Burada farklı kumaşlarla üretilmiş olan avukatlık cübbesi modellerini inceleyebilirsiniz. Hem kendiniz için hem de avukat hediye seçeneklerinden birisi olarak bu ürünleri değerlendirilebilirsiniz.

Avukat Cübbesi Özellikleri

Avukat cübbeleri tek tip olmak zorundadır. Hem renklerinde hem de modellerinde bir oynama yapılmadan, standartlara uygun şekilde kullanılmalıdır.

Avukatlık cübbesinin en önemli özelliklerinden birisi siyah renkte olmasıdır. Bunun vermiş olduğu mesaj önemlidir. Avukatlık mesleği ciddi ve ağırlığı olan bir iştir. Bunu yansıtan tek renk siyahtır. Siyah aynı zamanda adaletin rengi olarak biliniyor. Bu nedenle avukatlık cübbesi her zaman siyah renkte üretiliyor.

Avukatlık cübbesinde yaka ve manşet detaylarında kırmızı ve yeşil renkler kullanılıyor. Bu renklerin haricinde bir renk kullanımı söz konusu olmuyor.

Avukatlık cübbesinde düğme ve cep bulunmuyor. Düğme bulunmuyor çünkü avukatların mesleği gereği bağımsız olmaları gerekiyor. Ve cep bulunmuyor çünkü avukatlar duruşmalarda kamu hizmeti veriyor.

Kişiye Özel Avukatlık Cübbesi

Yordam Mezuniyet firması bünyesinde standartlara uygun olarak avukatlık cübbesi üretiliyor. İsterseniz toptan olarak, isterseniz de adet bazında satın alma işlemi yapabilirsiniz.

Avukatlık cübbesi üretimlerinde tek tip modeller kullanılıyor. Ancak bu modeller için farklı kumaşlarda üretimler yapılabiliyor. Yordam Mezuniyet bünyesinde 5 farklı tipte kumaş ile avukatlık cübbesi seçimi yapabilirsiniz. Standart kumaşlar, alpaka kumaş, saten kumaş, krep kumaş ve ipek kumaştan üretilen modelleri tercih edebilirsiniz.

Yordam Mezuniyet bünyesinde avukatlık cübbelerinizi kişiye özel hale getirebilirsiniz. Bunun için bedeninize uygun ölçülerde özel dikim isteyebilirsiniz. Ve avukatlık cübbelerini kişiye özel yapabilmek için nakış işlemlerle yapılan isim ve soy isim uygulamalarından talep edebilirsiniz. bunun haricinde farklı bir uygulama söz konusu olmayacaktır.