Ardahan'da yedek futbolcular battaniyeye sarıldı

Ardahan'da yedek futbolcular battaniyeye sarıldı
5 Şubat 2013 10:17

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Birinci Grupta mücadele eden Ardahanspor- Sarıkamış Esnafspor, buz gibi havada sahaya çıktı.

 

 

 

Kulübede bekleyen yedek sporcular donmamak için battaniyelere sarıldı. Ardahan 80’inci Yıl Şehir Stadyumu’nda Pazar günü oynanan maçta ilginç görüntüler yaşandı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 10’u gösterdiği Ardahan’da futbol soğuk dinlemedi. BAL Ligi takımlarından Ardahanspor ve Sarıkamış Esnafspor dondurucu havaya rağmen sahaya çıktılar. Yaklaşık yarım metre kar tutan futbol sahası iş makeneleri ile güçlükle temizlendi.

 

 

 

 

Yedek oyuncu kulübeleri de kar birikintisinin içinde kaldı. Karlı ve buzlu zeminde top koşturan oyuncular, ayakta durmakta güçlük çekerken, yedek kulübesinde bekleyen sporcular üşümemek için battaniyelere sarılarak bekledi. Yedek kulübesindeki bazı sporcular ise oyuna girmek için ısındıkları sırada soğuk hava etkisiyle üzerinden çıkan buhar ilginç görüntülere sahne oldu. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı, konuk ekip Sarıkamış Esnafspor 2-1 kazandı.