Akşener o videolar hakkında konuştu: Doğruysa, sokakta gezemezler!

Akşener o videolar hakkında konuştu: Doğruysa, sokakta gezemezler!
18 Nisan 2023 15:42

Ankara’da Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile bir törene katılan İYİ Parti lideri Akşener, çeşitli ifşa ve iddialar içeren Muhammed Yakut videolarıyla ilgili konuştu: Bu iddiaların biri bile doğruysa sokakta gezemez bu arkadaşlar. Gördüm ki haramın dibine gidilmiş.

 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son birkaç gündür sosyal medyada dönen ve pek çok siyasi ile iş insanı hakkında ağır ithamlarda bulunan Muhammed Yakut’un videolarına değindi. Akşener, şunları söyledi:

– Dün akşam Muhammed Yakut diye bir arkadaşın videosunu izledim. Bu iddiaların biri bile doğruysa sokakta gezemez bu arkadaşlar. O videolarda ve daha önceki videolarda gördüm ki haramın dibine gidilmiş. Eğer doğruysa, sokakta gezemeyecek insanlar döndürüp bize iftira atıyorsa, Kemal Kılıçdaroğlu’na, Meral Akşener’e, Mansur Yavaş’a iftira atıyorsa, batsın bu dünya… Sayın Kılıçdaroğlu’na her şeyi söylediler ama Allah’a şükür hırsız diyemediler. Ama hepimizin namusuna, şerefine iftira atıldı.

– Bunları yapanlar hiç utanmadan sırıta sırıta geziyorlarsa, 14 Mayıs’ta her birimize düşen şey şu: Milli gelirimizin çalınmasını istemiyorsanız, gençler nefes almak istiyorsa, bu hırsızlardan hesap sorulmak isteniyorsa, bu arsızlardan, bu edepsizlerden, bu hayasızlardan hesap sorulması isteniyorsa 14 Mayıs’ta herkes sandığa gidecek.