AKP’de değişim rüzgarı! HÜDA PAR, AKP adayını görmesin!

AKP’de değişim rüzgarı! HÜDA PAR, AKP adayını görmesin!
18 Nisan 2023 10:21

AK Parti’nin milletvekili adaylarının dikkat çeken isimlerinden biri de Aydın Ayaydın’ın kızı Derya Ayaydın… Derya Ayaydın, İstanbul 2. bölge 10’uncu sıradan aday gösterildi. AK Parti 2018 seçimlerinde aynı bölgeden 13 milletvekili çıkartmıştı.

 

 

Derya Ayaydın basında bugüne kadar siyasi kimliğiyle değil “cemiyet hayatının ünlü siması” ve “Ebru Gündeş’in yakın arkadaşı” olarak yer aldı.

 

AKP milletvekili Derya ayaydın Ebru gündeşle aynı sahnede

 

 

AKP İstanbul milletvekili Derya Ayaydın  1200 dolarlık Loro Piana ayakkabısıyla seçmenden oy isterken: 

 

6ddb26c5-d57f-4126-8548-73472eadc919

 

 

Ayaydın ailesi, 2013’te şirketleri İpekyol’un İran distribütörlüğünü de Ebru Gündeş’in o yıllardaki eşi Reza Zarrab’ın ailesine vermişti. Derya Ayaydın’ın AK Parti adaylığında, iktidar çevrelerine yakınlığıyla bilinen Borsa İstanbul Başkanı Erişah Arıcan’ın kuzeni olmasının da etkisi olduğu söyleniyor.

 

Geçtiğimiz günlerde AKP’nin Gaziantep milletvekili aday tanıtım toplantısında HÜDA PAR kontenjanından milletvekili adayı olarak listeye konulan Şehzade Demir, AKP Milletvekili Derya Bakbak’ın elini tutmayınca, Bakbak’ın eli havada kalmıştı.

AKP’nin ittifak ortağı HÜDA PAR’ın, AKP istanbul milletvekili adayı Derya Ayaydın hakkında ne düşündüğü ise merak konusu oldu.