AKP – YRP Manisa’da birbirine girdi! İl sorumlusundan Bülent Arınç’a sert tepki

AKP – YRP Manisa’da birbirine girdi! İl sorumlusundan Bülent Arınç’a sert tepki
5 Mart 2024 08:47

Yeniden Refah Partisi‘nin Manisa Yunusemre’deki adayının çekilmesinin ardından partinin Manisa İl Sorumlu Burhan Yıldırım, AKP’li Bülent Arınç’a çok sert tepki gösterdi. Yeniden Refah Partisi’nin Manisa Yunusemre adayı Mehmet Ali Avcul dün çekildiğini açıklamış, AKP MKYK üyesi Bülent Arınç da bu haberi duyurmuştu.

 

 

“SİZE KAYBETTİRECEĞİM”

 

 

Yıldırım, Arınç’ın açıklamalarına ve Avcul’a ağır sözlerle tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yıldırım ” Ben size hem Yunusemre’yi hem Şehzadeleri hem de Manisa büyükşehir Belediyesi’ni kaybettireceğim.” dedi.

 

 

Yıldırım’ın yaptığı açıklama şu şekilde:

 

 

“Eyy Bülent Arınç, Bu yanındaki ilkesiz adam bugün yola çıktıklarını son dakikada yolda bırakan siyasi bir mevtadır. Elbet birgün sizide yolda bırakacak. Gerçi siz yola çıktıklarınızı yolda bırakmayı iyi bilirsiniz. Tamda size göre bir eylem, tamda sizin ayarınızda biri.

Milli Görüş gömleği çok şerefli bir gömlektir. Saat 5’e 1 dk. kala aday çektirip, bir partinin adaysız kalmasını sağlamanın ne kadar büyük bir siyasi nezaketsizlik olduğunu Milli Görüş geçmişinden öğrenemediysen kalkıp millete Milli Görüşten ve onun şerefli gömleğinden bahsedemezsin. Siz Milli Görüşten zerre nasiplenememiş birisiniz.

Birde aday hırsızlığınızı çıkmış marifetmiş gibi anlatıyorsunuz. Şimdi ikinize Yeniden Refah Partisi Manisa il sorumlusu olarak söz veriyorum, siz bu siyasi ahlaka sığmayan oyunu Yunusemre ilçesi için oynadınız ama, bu aziz millet size hem Yunusemre’yi hem Şehzadeler’i hemde Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanma fırsatı vermeyecek. Milletimiz herşeyi görüyor.
31 Mart ta 1+1 in her zaman 2 yapmayacağını yaşayarak öğrenmiş olacaksınız.”