Röntgenci güvenlik kamerasına yakalandı

Röntgenci güvenlik kamerasına yakalandı
27 Ağustos 2013 09:10

Denizli’de, bir yıllık evli çiftin, evini röntgenleyen bir kişi, apartmanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

 

 

Polis, kamera görüntülerinden eşkalini belirlediği röntgencinin yakalanması için çalışma başlattı.
Ayşe (24) – Ali Akyol (26) çifti, önceki gece (Pazar) Fesleğen Mahallesi, Güzelevler Mahallesi’ndeki evlerinin arka bahçe penceresinden bir kişinin içeriyi gözetlediğini farkedip, pencereye yaklaştı. Farkedildiğini anlayan röntgenci, hemen atlayarak, karanlıkta kaçıp, izini kaybettirdi. Akyol, çiftinin durumu bildirmesi üzerine gelen polis ekipleri, apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde röntgencinin 22-23 yaşlarında, üzerinde şort ve tişört bulunan bir genç olduğunu tespit etti. Görüntülerden, terlikleri çıkartıp, pencere korkuluklarına tırmanarak içeriyi 3 dakika boyunca izlediği belirlendi. Polis, görüntülerden eşkalini belirlediği röntgencinin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Olay anında eşiyle oturduklarını belirten Ali Akyol, “Eşim bir anda pencerede biri olduğunu söyleyip, çığlık atmaya başladı. Hemen balkona çıktığımda birinin kaçtığını gördüm. Hala olayın şaşkınlığını yaşıyoruzö dedi.