2019 Güncel inceleme: En uygun kredi veren banka hangisi?

2019 Güncel inceleme: En uygun kredi veren banka hangisi?
6 Haziran 2019 21:30

Günümüzde pek çok kişi nakit sıkıntısı çekmekte ve geçinmekte zorlanmaktadır.

 

 

Para ihtiyacımızı karşılamak için ya tanıdıklarımızınya da bankaların yolunu tutuyoruz ve kredi başvurusu yapıyoruz. Peki en uygun kredi veren banka hangisi? Peki kredi çekerken alacağımız kredinin faiz oranlarına sonradançıkabilecek olası masraflara yeterince dikkat ediyor muyuz? Alacağınız kredi tutarı az da olsa bu araştırmayı yapmamak yüzlercelira kaybetmenize neden olabilir. Biz de bu yazıda siz daha çok kar elde edin zarar etmeyin diye en uygun kredi veren bankaları araştırdık ve faiz oranlarını bulduk. Keyifli okumalar.

 

b

Bankaların amacı topladığı tevdiatları kredi olarak satmak olsa da herkese her banka kredi vermez. Kredi alabilmek içinçalıştığınıza dair belge, kefil veya teminat gerekebilir. Eğer tüm bu uygunluk kriterlerini sağlıyorsanız, kredi başvurunuz banka merkezine gidecektir. Merkezden onay aldığınızda kredinizi banka hesabınızdan veya şubeden nakit olarak alabilirsiniz.Kredinizi aldıktan sonra sizin için bir ödeme planı ve tarihi oluşturulur. Eğer ödemelerinizi eksiksiz ve gününde yaparsanızkrediniz bittiğinde yeni bir kredi daha çekebilirsiniz. Ancak ödemeler konusunda bankaya zorluk yaşatırsanız kara listeye girebilir ve hiçbir zaman kredi çekemeyebilirsiniz. Bu durumu aşabilmek için sizler için hazırladığımız Bankaların Kara Listesinden nasıl çıkılır? içeriğimizi okuyabilirsiniz.

 

Hangi Bankalar Uygun Kredi Veriyor ?

Ing Bank :  Acil paraya sıkıştığınız zaman uygun faiz oranlarıyla Ing Bank’tan kredi çekebilirsiniz. Ing bank müşterilerine her zaman kolaylık sunmak ister. Çekeceğiniz ihtiyaç kredinizi 48 ay vade ile kullanabilir ve %1,29’dan başlayan faiz oranıyla başvuru yapabilirsiniz

Akbank :  Türkiye’de kurulan özel bankalardan biri olan Akbank üzerinden uygun faiz oranlarıyla kredi çekebilirsiniz.%1,69’dan başlayan faiz oranlarıyla kredi almak için hemen başvuru yapabilirsiniz.

Garanti Bankası :  Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Garanti Bankası’nda uygun faiz oranları veödeme planıyla %1,79’dan başlayan faiz oranlarıyla kredi başvurunuzu hemen yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası : Türkiye’nin en büyük devlet bankalarından biri olan Ziraat Bankası’ndan , uygun faiz oranlarıyla kredi alabilirsiniz.%1.24’den başlayan uygun faiz oranlarıyla ve 48 aya varan vade seçenekleri ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için https://metfinans.com/en-uygun-kredi-veren-bankalar-2019-en-uygun-kredi-veren-banka-hangisi/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kredi Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Uygun faiz oranlarıyla kredinizi alırken ödeme planınızı gözden geçirin. Ödeme tarihini kendiniz ayarlayabilirsiniz.

  • Vadeyi kesinlikle ödeyebileceğiniz şekilde siz belirleyin.
  • Eğer ödemeye gücünüz yetmiyorsa 48 aya kadar uzatabilirsiniz.Ancak gücünüz yetiyor fakat fazla ödeme yapmayı istemiyorsanız olabildiğince vadeyi kısa tutun. 10 bin TL kredinin,vadesinin 2 yıl uzatılması 6 bin TL fazladan faiz ödemeniz anlamına gelir.
  • Bazı durumlarda kredi kartı kullanmak daha avantajlı olabilir.
  • Mutlaka kredi notunuzu yüksek tutun. Kredi notunuzu yükseltmek için bu rehberi  okuyabilirsiniz.