2012'nin en iyileri Serdar Aziz, Batalla ve Pinto

2012'nin en iyileri Serdar Aziz, Batalla ve Pinto
12 Mart 2013 23:08

Bursa Fan Club Derneği üyelerinin yaptığı ankette Bursaspor’da 2012 yılının futbolcuları seçildi. Yapılan ankette Serdar Aziz, Sebastian Pinto ve Pablo Batalla 2012 yılın en iyileri seçildi.
 
Bursa Fan Club Derneği’nin Almira Otel’de düzenlediği toplantıda 2012 yılının en iyi futbolcuları ödüllerini aldı. Bursa Fan Club Derneği Başkanı Ali Ademoğlu gecede yaptığı konuşmada, “Fenerbahçe maçında yaşananlar hepimizi üzmüştür. Gerek takımımızın emeği, gerekse taraftarlarımızın yaşadığı muamele ve bir taraftarımızın bıçaklanması kabul edilebilir değil. Bursa Osmanlıya başkentlik yapmış bir kent. Kimse küçük görmesin. Bu kent tarih yazmıştır. Bu yapılanlar hak yemeğe yönelik hareketlerdir. Deplasmana 35 bin kişi giden bir Bursaspor’dur gerek görülürse Ankara’ya da 35 bin kişi gideriz. Pinto ve Batalla’nın futbolunu tüm Türkiye konuşuyor. Arkadaşlarımız ile 2012 yılının sporcularını seçelim dedik. Bireysel değerlendirmelerin yanı sıra internet üzerinden bir çok kişiye ulaştılar. Çok büyük bir farkla Serdar, Batalla ve Pinto seçildiler. Başarılı sporcularımızı kutluyorum” dedi.


 
BATALLA: “BEN DE MESSİ HAYRANIYIM”

 
Futbolcular Pinto ve Batalla kendilerine bu ödülü layık gören herkese çok teşekkür etti. Batalla ve Pinto dernek üyelerinin sorularını yanıtladı. Bir üyenin ‘Messi ile Arjantin Milli Takımı’nda oynamak gibi bir hayalin var mı?’ sorusuna Batalla, “Ben de herkes gibi Messi hayranıyım. Bugüne kadar Milli Takımda oynama şansım olmadı. Ama oynamak tabii ki isterim” diye cevap verdi.
 
Attıkları en anlamlı ve en güzel golün sorulması üzerine Batalla, “Şampiyonluk maçımızda Beşiktaş’a attığım gol çok anlamlıydı. Çok güzel bir gol olmasa da çok değerli ve unutamayacağım bir goldü” dedi. Pinto ise bu soruya “En güzel diye bir yorum yapmak istemiyorum ama benim için önemli olan ligde şampiyonluk yarışında olduğumuz takımlara attığım gollerdi” dedi.