17 kişiye tutuklama talebi

17 kişiye tutuklama talebi
21 Haziran 2013 20:04

GEZİ parkı olaylarına da karıştığı öne sürülen 34 şüpheliden 17’si “terör örgütü üyeliği” ve “kamu malına zarar vermek” suçlamasıyla tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

GEZİ parkı olaylarına da karıştığı öne sürülen 34 şüpheliden 17’si “terör örgütü üyeliği” ve “kamu malına zarar vermek” suçlamasıyla tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.İstanbul’da 2 gün önce 21 ilçedeki çok sayıda adreste gerçekleştirilen operasyonlarda, ESP ve MLKP üyesi olduğu öne sürülen 67 kişi gözaltına alınmış, 33 kişi dün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilmiş,18 kişinin “terör örgütü üyeliği” ve “kamu malına zarar vermek” gibi suçlardan tutuklanmasına karar verilmişti.

17 ŞÜPHELİYE TUTUKLAMA TALEBİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce gözaltına alınan 34 şüpheli de bugün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayına getirildi. Savcılık sorguları tamamlanan şüphelilerden 17’si serbest bırakılırken 17 şüpheli ise “terör örgütü üyeliği” ve “kamu malına zarar vermek” suçlamasıyla tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi