Yerel seçimde Kılıçdaroğlu’nun İstanbul adayı Bekaroğlu mu?

Yerel seçimde Kılıçdaroğlu’nun İstanbul adayı Bekaroğlu mu?
31 Ocak 2018 12:15

Takvim yazarı Şebnem Bursalı, bugünkü yazısının CHP’NİN DOMUZ ETİ SORUNU başlıklı bölümünde Mehmet Bekaroğlu’nun yerel seçimlerde CHP İstanbul büyükşehir adaylığı için nabız yokladıdğını yazdı.

 

İşte o satırlar:

 

CHP’nin yeni İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medya paylaşımları sadece kendisinin değil partisinin de başını ağrıtmaya devam ediyor.
Türklerin Ermeni soykırımı yaptığı iftirasından devlete seri katil diyecek kadar militan paylaşımları arasında en çok gürültü koparan mesajı;
Mustafa Kemal’in askerleriyiz sloganına karşı olduğu mesajıydı.
HDP ile CHP’nin aynı yola girmesinden rahatsız olan partililerine “gerzekler” diyecek kadar ileri giden Kaftancıoğlu, 15 Temmuz darbe gecesi şehit düşen millete bela okumaktan geri durmamıştı.
Bir paylaşım daha var ki;
CHP’nin bununla ilgili sıkıntısı günden güne artıyor. O da, Kaftancıoğlu’nun eşinin paylaştığı ve kendisinin de RT yaptığı “domuz” fotoğrafı ve altına yazdığı mesaj, Yenmiş bitmiş bir domuz ve kemiklerinin fotoğrafını paylaşan Kaftancıoğlu, altına da ” 7 dakika önce bu tabakta 1/4 domuz vardı” yazmıştı!
2019 yerel seçimlerinde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmak için geçen hafta İstanbul’da nabız yoklayan eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, sahadaki durumla ilgili Genel Merkez’i bilgilendirirken en çok domuz eti paylaşımıyla ilgili dert yandı ve “Nereye gittiysem domuz etini sordular. Verecek cevap bulamadım” diyerek yaşadığı sıkıntının boyutunu anlattı. Bakalım bu domuz etli paylaşım CHP’yi daha ne kadar zorlayacak?

 

 https://www.takvim.com.tr/yazarlar/sebnem-bursali/2018/01/31/gezi-produksiyonu-simdi-de-cephede