Wheel tekerlekli sandalye olarak çalışma prensiplerimiz neler?

Wheel tekerlekli sandalye olarak çalışma prensiplerimiz neler?
21 Haziran 2017 16:06

Engelli bireylerin yaşam standartlarını yükseltmek, her pozisyonda durabilmelerini sağlamak adına çalışan ve çalışma prensiplerini bu bilinç etrafında şekillendiren Wheel rehabilitasyon ürünleri firması olarak başarmak istediğimiz tek konu engelli bireylerin daha özgür ve daha bağımsız yaşamaları.

 

2

Kurum bilincimiz müşteri odaklılık olduğu için müşterilerimize sunduğumuz ve sunacağımız hizmetler de tamamen müşteri odaklıdır. Müşterilerimizin kendilerini her şekilde rahat ve iyi hissetmeleri için her türlü çabayı gösteren firmamız müşterilerine daha iyi hizmet ve ürünler vermek için uzman ekiplerle çalışıyor ve dev dünya markalarıyla işbirliği yapıyor.

 
Akülü Tekerlekli Sandalye ve elektrikli tekerlekli sandalye çeşitlerimiz ile kullanıcılarımıza farklı ürünler sunarken sporcu tekerlekli sandalye ürünümüz ile de sporcu müşterilerimize daha keyifli bir hayat sunmaya çalışıyoruz.

 
Bizi Neden Tercih Etmelisiniz?

 
Wheel olarak size sunabileceğimiz en iyi rehabilitasyon ürünlerini üretiyor ve kullanımınıza sunuyoruz. Sizden aldığımız bilgiler doğrultusunda sizin için özel tasarladığımız tekerlekli sandalyelerimiz ile daha özgür ve daha bağımsız bir hayat vaad ediyoruz.

 
Sağlık geçmişiniz, öncelikleriniz, beklentileriniz, istek ve ihtiyaçlarınızı sizden öğrenecek ve hayalinizdeki tekerlekli sandalyeyi tasarlayıp üreteceğiz.

 
Çocuğunuz için en konforlu çocuk tekerlekli sandalye ürünümüzü seçeceğinizden eminiz. Fakat neden çocuğunuzun en sevdiği çizgi kahraman her zaman onun yanında olmasın? Tekerlekli sandalyesine yapacağımız eklemeler ve düzenlemeler ile çocuğunuz ve sevdiği herhangi şeyler hep birlikte olacak. Böylelikle küçük müşterimiz hem konforlu bir seyehat sürecek hem de kendini daha mutlu hissedecek. Akülü Tekerlekli Sandalyeler İçin http://www.tekerleklisandalyemiz.com/kategori2_31_1_akulu-sandalyeler ziyaret edebilirsiniz