Videoları DVD’ye Yazmak İçin Wondershare UniConverter Kullanın

Videoları DVD’ye Yazmak İçin Wondershare UniConverter Kullanın
14 Kasım 2019 18:54

Wondershare UniConverter varken, video dönüştürmenin yanında DVD yazma özelliğini de kullanabilirsiniz. Bir DVD’ye dosya yazmak istediğiniz farklı biçimlerde videolarınız varsa, Windows veya Mac sisteminize Wondershare UniConverter’ı yükleyin. Wondershare’i mükemmel bir video araç kutusu yapan diğer kullanışlı özellikler arasında video dönüştürme, video düzenleme, video indirme, kayıt, aktarma ve diğerleri yer almaktadır. Yazılım özelliklerine genel bakış, aşağıdaki Youtube video linkinde ilginç bir şekilde sunulmaktadır: https://youtu.be/h4QPxO7rvLI

 

234

Oynatma ve yedekleme için DVD’ye yazma

TV setlerinde oynatmak istediğiniz favori video koleksiyonunuz varsa DVD’ye yazma için fiziksel bir yedekleme oluşturun. Yazılımı kullanarak HD, FHD’nizin yanı sıra iPhone videolarını DVD ve Blu-ray disklere de yazabilirsiniz. Açıklayıcı ve kullanımı basit bir arayüz ile dosyalar, herhangi bir profesyonel DVD yazma bilgisi olmadan kolayca yazılabilir.

Ayrıca, işlem sırasında fiziksel bir diskiniz yoksa, daha sonra yazmak için videoları bir ISO dosyasına veya DVD klasörüne yazabilirsiniz.

Popüler formatları destekliyor

Wondershare UniConverter MOV, AVI, MP4 ve diğerleri gibi tüm büyük ve popüler kullanılan formatların bir DVD, Blu-ray, ISO veya DVD klasörüne yazılması için destekler. Bu yüzden yazılımı kullanırken, format uyumluluğu konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak.

Ücretsiz DVD şablonlarını kullanarak ilgi çekici DVD’ler oluşturun

Profesyonel görünümlü bir disk oluşturmanıza yardımcı olmak için, araç farklı temalara sahip bir dizi ücretsiz DVD menü şablonu ile birlikte gelir. Video içeriğinize bağlı olarak, DVD’nizin şablonunu ve temasını seçebilirsiniz. Diskinizin genel görünümünü daha da artırmak için, yerel sabit sürücüden şık bir arka plan resmi veya müzik dosyası ekleme seçeneği de var. DVD’nin başlığını, yazı tipini, rengini, boyutunu ve diğer parametrelerini değiştirerek daha fazla düzenleme yapabilirsiniz.

Yerleşik düzenleyiciyle DVD dosyalarını düzenleyin:

Yazılımın yerleşik düzenleyicisi, yazmadan önce dosyaların düzenlenmesini destekler. Böylece videoları kişiselleştirebilir ve etkileyici diskler oluşturmak için özel efektler ekleyebilirsiniz.

Not: Videoların Blu-ray olarak yazılması yalnızca yazılımın Windows sürümü tarafından desteklenir. Bu yüzden artık Wondershare UniConverter ihtiyaçlarınızı karşılaması için zorlu DVD yazma işlemlerinde zorlanmanıza gerek yok.

Wondershare UniConverter yazılımının temel özelliklerine genel bakış

  • Yüksek kalitede dosya dönüştürme için desteklenen 1000’den fazla dosya formatı
  • Dahili düzenleyici editör, kesme, kırpma, döndürme, altyazı ekleme, filigran ekleme gibi özelliklerle kişiselleştirmeye izin verir
  • DVD, Blu-ray, ISO ve DVD klasörü yazma desteklenir
  • Desteklenen çeşitli temalar içeren ücretsiz DVD şablonları
  • 10.000’den fazla siteden video indirme desteği
  • Tek bir tıklamayla MP3 – Video indirme
  • Tüm çalma listesini tek seferde indirme seçeneği
  • Desteklenen video sitelerinden video kaydı alabilme
  • Kolay paylaşım ve depolama avantajı için video sıkıştırma
  • Video metadata düzenleme seçeneği
  • Video ve fotoğraflardan GIF oluşturma
  • VR’dan Videoya dönüştürme
  • DVD’yi popüler video formatlarına dönüştürme seçeneği
  • Müzik dosyalarının CD’ye yazdırılması

Yazılımın diğer önemli özellikleri:

Wondershare, yukarıda bahsettiğimiz gibi, harika bir DVD yazma aracı olarak çalışıyor ve buna ek olarak, yazılım tarafından başka birçok işlev de destekleniyor. Oldukça sık ihtiyaç duyulan belli başlı maddeler aşağıda sıralanmıştır.

Yüksek kalitede toplu video dönüştürme

Kolay oynatma, düzenleme ve diğer amaçlar için yazılım, video dosyalarınızı sorunsuz bir şekilde dönüştürmenize olanak tanır. Video, görüntü ve ses içeren 1000’den fazla format, kayıpsız kalitede dönüşüm için yazılım tarafından desteklenir. Toplu işleme özelliği, zamandan tasarruf etmek için tek seferde birden fazla dosyayı dönüştürmeye izin verir. Dosyalarınızı akıllı telefonlar, oyun konsolları ve gibi cihazlarda çalışması için de dönüştürebilirsiniz.

Videoları indirin ve kaydedin

Wondershare UniConverter, YouTube, Dailymotion, Vimeo, Udemy ve diğerleri de dahil olmak üzere 10.000’den fazla siteden video indirme ve oynatılması için harika bir araçtır. İndirme işlemi, URL’yi kopyalayıp yazılım arayüzüne yapıştırmanız gereken basit bir işlemdir. Dosyalar bir dizi video formatında indirilebilir. Video dosyasından MP3’e dönüştürme seçeneği de desteklenmektedir. Tüm oynatma listesini video sitelerinden indirebilirsiniz. Video indirme yazılımı tarafından desteklenmeyen siteler için kayıt seçeneği mevcuttur. Ek olarak, Skype görüşmelerini ve masaüstü etkinliklerini de sesli video olarak kaydedebilirsiniz.

Video aktarımı

Yazılımdaki yerel, dönüştürülmüş, indirilmiş, kaydedilmiş, düzenlenmiş videolar Apple, Android, USB flash disk ve harici sabit diskler gibi bir dizi cihaza basit bir şekilde aktarılabilir. Video aktarma işlemi sırasında yazılım bunları otomatik olarak uyumlu bir formata dönüştürdüğü için desteklenmeyen formatlar için endişelenmenize gerek yoktur.

Video ile ilgili tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için yazılım tarafından başka optimize edilmiş araçlar da desteklenmektedir. Bunlar arasında video sıkıştırma, GIF oluşturma, meta verileri düzenleme, VR dönüştürme, CD yazma ve DVD dönüştürme bulunur.

Wondershare UniConverter nasıl indirilir?

Wondershare yazılımını indirmek için linke tıklayın: https://videoconverter.wondershare.com

Yazılım, orijinal dosya desteğinin üçte biri boyutu, 5 dosya ile sınırlı video indirme, 5 dakika video kaydı gibi sınırlamaları olan ücretsiz bir deneme sürümüyle birlikte gelir. Bu nedenle, projeniz ve işinize uygun yazılımın özelliklerini bulursanız, ücretsiz teknik destek ve yükseltmelerle birlikte verilen premium ücretli sürüme gidebilirsiniz.