Taşdelenlerin karakuşu Tezcan Karakuş!

Taşdelenlerin karakuşu Tezcan Karakuş!
2 Şubat 2016 17:35

Başlıktan da anlayacağınız gibi, Ankara Mimarlar Odası Başkanı sayın Tezcan Karakuş’tan bahsediyoruz…

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Tezcan Hanım’ın AKPli belediyelerle ilgili mücadelesine saygı duyuyoruz. Hassasiyetlerini anlıyoruz ama Tezcan Hanım AKPli belediyelerin imara ve hukuka aykırı projelerine karşı gösterdiği hassasiyetin 1/10’nu bile nedense CHPli Çankaya Belediyesi’ne karşı göstermiyor?!

 

3

Tezcan Karakuş Ankara Mimarlar Odası Başkanı

 

Mesela AOÇ arazisinde yer alan Cumhurbaşkanlığı Sarayı için hemen her gün medya karşısına çıkan Karakuş, aynı hassasiyeti Ak Saray’ın alt taşeronu olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün kardeşi Atilla Bingöl’e ait şirket için göstermiyor!

 

 

Ya da Gökçek’in Ankara girişlerine diktiği devasa ve trilyonlara mal edilen KAPIları, davet usulü ihale ile alan Atilla Bingöl’e tek bir söz söyleyip, muhalefet etmiyor!

 

 

Dahası Çankaya’nın göbeğinde imar mevzuatına aykırı yükseldiği için CEZA yiyen, Sinan Aygün’e ait Koç Kuleleri için, Alper Taşdelen’e tek bir kez ikaz ya da en ufak eleştiride bulunmuş değil!

 

as

Alper Taşdelen Çankaya Belediye Başkanı

 

Geliyoruz, CEPA AVM otoparkı içinde yükselen 21 katlı CEPA TOWER rezidansa… Nedense AVM koridorlarından doğan sözde m2 kaybı gibi komik ve mantıksız bir gerekçe ile yaklaşık 20bin m2 gibi, astronomik bir rakam tutan bu rant kulesine de Tezcan Karakuş, devekuşu misali kafasını kuma sokarak, olayı görmezden geliyor! Konu ile ilgili tek bir beyanatı yok! Dolayısıyla bu tutumlarıyla kendisi solcu meslektaşları tarafından bile eleştiriye maruz kalıyor.

 

cepa-ic

 

Tezcan Hanım; Alper Taşdelen’in eşinin  amcası İsmet Celebcioğlu’nun otopark içine yaptığı bu devasa kuleden acaba habersiz misiniz? Yoksa sayın Karakuş, baba Doğan Taşdelen döneminde Belediye’ye personel alındığınızdan dolayı, Taşdelenlere karşı diyet borcu mu ödemektesiniz?!

 

m1-630x3541

 

Ey Tezcan Hanım; sen sadece AKPliler imara aykırı davrandığında mı, mimarlar odası başkanısın?! CHPliler hata yaptığında, hukuku çiğnediğinde, uzayan kol bizden olsun diye susmak etik midir? Nerede kaldı ilkelerin? Bu mudur senin adalet anlayışın?!

 

 

Tezcan Hanım, Doğan Taşdelen’e manevi kızı kadar yakın olabilirsiniz…

 

 

Alper Taşdelen’in çocukluğunu taa ilkokuldaki hallerini bilebilirsiniz…

 

 

Ama siz inandırıcı olmaya devam etmek istiyorsanız, önce kendi partiniz içindeki imar ve rant ittifakı kuran kişilerden hesap sormalısınız ki; AKP seçmeni de siz AKPli belediyeleri vs hedef tahtasına oturttuğunuzda, sizi samimi bulup ve inansın. Yoksa siz Çankaya Belediyesi içindeki kirli işlere susupta, sadece Melih Gökçek ile uğraşırsanız, kimse sizin samimiyetinize inanmaz.

 

 

Çankaya Belediyesi’ndeki karanlıkta kalan işlere sessiz kaldığınız müddetçe biz de sizi, Doağan Taşdelen’in karakuşu olarak görmeye devam edeceğiz…

 

 

Halkın Habercisi Haber Servisi