Spa Ekipmanları

Spa Ekipmanları
29 Mart 2019 11:10

Dünyada ve ülkemizde her geçen gün spa merkezlerinin sayısı artmaktadır. Spa masajları ve spa bakımlarının popülaritesi hiç de yadsınamayacak derecede artış göstermektedir. Söz konusu spa’nın kelime anlamı sudan gelen sağlık demektir. Spa temelde su ile yapılan terapi ve bakımların bütününe verilen bir isimdir. Spa hizmetleri sırasında çeşitli aromatik yağlardan, doğal ve şifalı taşlardan ve profesyonel masaj tekniklerinden yararlanılır. Spa masajları yada bakımları ile kişiler günün stresini atabilir, selülit tedavisi görebilir, cilt ve yüz bakımı yaptırabilir yada hepsinden ayrı olarak rahatlayarak dinç bir görünüm elde edebilir. İnsan hayatına bu kadar hızlı giriş yapıp faydaları da oldukça kıymetli olan spa malzemeleri nelerdir?

 

Masaj yatakları

 

Spa merkezlerinde uygulanan masajlar ile kişiler rahatlamakta ve çeşitli hastalıkların tedavisinde destek sağlamaktadır. Spa merkezlerinde kullanılan spa ekipmanları arasında masaj yatakları önemli bir yere sahiptir. Bu durumda kullanılan masaj yataklarının özelliklerinin de insan sağlığı açısından yararlılıkları gözetilmelidir. Masaj yatakları ahşaptan olmalıdır. Güzellik salonlarının ve spa merkezlerinin ihtiyacı olan her türlü masaj yataklarının satışını firmamız yapmaktadır. Firmamızın satışını sağladığı masaj yatakları birinci sınıf kalitede olup, kişinin rahatlığını en üst seviyeye çıkaracak şekilde imal edilmektedir.

 

r1

 

Tuz yatakları

 

Tuz yatakları spa merkezlerinde olmazsa olmaz bir üründür. Çok amaçlı olarak kullanılabilen tuz yatakları gerekli durumlarda masaj yatağı yada terapi yatağı olarak kullanılabilir. Tuz yataklarını fizik tedavi amaçlı ya da gevşeme amaçlı kullanabilirsiniz. Firma olarak satışını yaptığımız tuz yataklarının pek çok hastalığın iyileşme sürecine katlı sağladığı bilinmektedir. Tuz yataklarının beraberinde firmamızdan tuz panoları alarak bu yatakları tuz odaları halinde kullanabilir ve portatif hale getirebilirsiniz.

 

Hamam

 

Hamam kültürü Türklerde çok eskiye dayanmaktadır. Günümüzde yaygınlaşan spa merkezleri aslında hamam kültürünün modernize edilmiş halidir denilebilir.  Medikal Spa merkezlerine satışını yapıp, dizaynını oluşturduğumuz hamamın insan sağlığına yararları saymakla bitmez. Firma olarak sattığımız ürünler piyasanın birinci sınıf ürünleri olmakla beraber sektörün en uygun fiyatlı ürünleridir. Firmamızın satış hizmeti verdiği ürünleri incelemek ve ayrıntılı bilgi almak için sitemizi inceleyebilirsiniz.