Son yılların modası tayt nasıl kullanılır?

Son yılların modası tayt nasıl kullanılır?
8 Ocak 2018 18:30

 Son yılların trend parçalarından biri olan tayt 80’ler ruhunu günümüze tekrar taşıdı.

 

 

80’lerde tayt deyince aklımıza genellikle aerobik derslerinde bayanların giydiği kıyafet olarak gelirdi. Ancak günümüzde artık tayt her ortamda giyilebilen bir kıyafet parçası olmuştur.

 

Spor Tayt Modelleri Nasıl Kullanılır?

 

Spor salonlarında spor yaparken, doğada yürüyüş ve koşu yaparken, bisiklet sürerken ya da hafta sonu gidilen kahvaltı gezilerinde bayanların en rahat ettiği kıyafet parçasıdır tayt. Birçok markanın spor kıyafet reyonlarında tayt kreasyonlarını görmeniz mümkün. Önceki yıllarda kreasyonlarda sadece siyah tayt bulunabilirken, şimdi ise farklı desenlerde ve renklerde tasarımları vitrinlerde görmek mümkün. Her bütçeye uygun taytları günlük yaşamda, gidebileceğiniz her yere, her mevsimde, özellikle yaz ve bahar aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Özel Davetlerde Tayt Nasıl Kullanılabilir?

 

Özel davetlerde ve organizasyonlarda taytı çok rahat bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta sadece taytın kumaşı kalite bakımından çok önemlidir. Çünkü özel bir organizasyon olduğu için taytın da elegan durması gerekir. Eğer kışın veya bahar ayında gideceğiniz bir davet varsa deri taytı tercih edebilirsiniz. Giyeceğiniz deri taytın üzerine sade bir gömlek bile giyseniz şıklığınızla göz kamaştıracağınızdan emin olabilirsiniz. Düz kumaştan bir tayt tercih ettiyseniz de üzerine giyeceğiniz kıyafeti hareketli seçerek yine şıklığı yakalayabilirsiniz. Örnek verecek olursak; düz siyah taytın üzerine siyah v yakalı bir tişört giyebilirsiniz. Tişörtün üzerine de giyeceğiniz taşlı ve özellikle zımbalı deri ceket doğru bir tercih olacaktır.

 

Gündelik Yaşamda Taytı Nasıl Kullanabilirsiniz?

 

Gündelik yaşamda kadın tayt modelleri her yerde giyilebilir. Arkadaş toplantılarında, misafirlikte, alışveriş yaparken kullanabileceğiniz en rahat kıyafettir. En kolay şekilde tayt şu şekilde kombinlenebilir; Giyeceğiniz taytın üzerine kış veya bahar aylarında sweatshirt giyip, taytın altına giyeceğiniz bot ya da spor ayakkabıyla spor bir kombin yaratabilirsiniz. Şayet biraz daha şık olmanız gerekiyorsa; giyeceğiniz taytın üzerine beyaz tişört ve blazer ceket giyerek zarif bir görüntü oluşturabilirsiniz. Eğer vücudunuza güveniyorsanız, formda bir vücut yapısına sahipseniz bu kombin tam size göre… Yaz aylarında bu sene çok moda olan göbeği açık büstiyerle giyeceğiniz taytla spor ve seksi bir kombin oluşturabilirsiniz. Yüzlerce tayt modeline sahip ifondi alışveriş sitesini ziyaret ederek, en şık tayt modellerini en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Detaylar için; https://www.ifondi.com