Şarkıcı Berkay’a saldırı olayında 4 şüpheli serbest

Şarkıcı Berkay’a saldırı olayında 4 şüpheli serbest
19 Aralık 2015 15:09

Şarkıcı Berkay Şahin’in yaklaşık bir ay önce Etiler’de çalıştığı eğlence mekanın çıkışında aracının kurşunlanması ile aynı yerde bir hafta sonra meydana gelen başka bir silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldıkları adliyede serbest bırakıldı.

 
Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğüne çağırılan Asena Erkin, ve Mehmet Dinçerler’in polisteki ifadelerinde Berkay Şahin’e yapılan saldırıyla bir bilgilerinin olmadığını söyledikleri öğrenildi.

 

 

Etiler’de 7 Kasım 2015’de meydana gelen olayda, çalıştığı gece kulübünden çıkan şarkıcı Berkay Şahin’in aracına motosikletli iki kişi silahlı saldırıda bulunmuştu. Olaydan yara almadan kurtulan Berkay Şahin poliste verdiği ifadesinde “Çalıştığım yerde programın bitiminin ardından ayrıldım. Ben aracı kullanıyordum. Sağ ön koltukta arkadaşım Murat Erdi vardı. Hareket ettikten kısa süre sonra üzerinde iki kişi olan bir motosiklet yanımıza yaklaştı. Arkada oturan silahını çıkarak birbiri ardına ateşledi. Ben otomobili durdurdum. Motosiklet hızla uzaklaştı. Motosikleti kullanan kişide kask vardı. Ancak arkadaki kişide kask mı yoksa kar maskesi mi vardı tam olarak göremedim “ demişti.

 

 

Bu arada aynı gece kulübünün önünde bir hafta sonra silahların kullanıldığı bir kavga da yaşanmıştı. Kavga sırasında kimse yaralanmazken saldırganlar olaydan sonra kaçmışlardı.

 
Ali AKSOYER/İSTANBUL, (DHA)