Nakliyat Sektörünün Öncüsü

Nakliyat Sektörünün Öncüsü
28 Mart 2020 13:48

Nakliyat sektörünün öncüsü olan nakliyat firması 10 yıldır kaliteli taşımacılık hizmeti veriyor. Firma eşya taşımaya elverişli araç filolarıya İstanbul ve çevresi için hizmet veriyor. Firmanın nakliye hizmeti verdiği ilçeler arasında Esenyurt, Şişli, Avcılar, Başakşehir, Tuzla, Üsküdar, Şile ve Sultanbeyli gibi ilçeler yer alıyor. Esenyurt evden eve nakliyat hizmeti veren firma sadece İstanbul ilçelerine değil şehirlerarası nakliyat hizmeti kapsamında farklı şehirler içinde nakliyat hizmeti veriyor.

 

Nakliyat Firmasının Verdiği Hizmetler

İstanbul avcılar evden eve nakliyat firması evden eve nakliyat hizmeti dışında ofis taşımacılığı, depo taşımacılığı, parsel yük taşıma ve parça eşya taşımacılığı gibi hizmetlerde veriyor. Tüm bu hizmetleri taşınacak eşyalara uygun olarak donatılmış araç filoları aracılığıyla gerçekleştiriyor. Ayrıca taşıma işlemlerinde eşyaların araçlara taşınması için deneyimli nakliye elemanlarını kullanıyorlar.

Nakliye Hizmetlerinde Ekonomik Fiyatlar

İstanbul Başakşehir evden eve nakliyat ve şehir dışı nakliyat hizmetleri veren firma 599 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor. Ekonomik fiyat politikası uygulayan firmanın fiyat tarifeleri verilen hizmete bağlı olarak artış ve azalış gösteriyor.

Ayrıca firma taşınan eşyaların sigortalarını yaparak sigortalı taşıma hizmetleri veriyor. Tüm bunlar dışında nakliyat firması nakliyeye ihtiyaç duyan müşterileri için ücretsiz ekspertiz hizmeti sunuyor.

Eşyaların bulunduğu adrese gelen ekspertizler taşınacak eşyaları inceleyerek onlar için rapor hazırlıyorlar ve rapora göre de eşya sahiplerinin hizmeti onaylamasını sağlıyorlar. Böylece nakliye elemanları belirlenen günde eşyaların yeni adreslerine taşınması işlemini sorunsuz ve kaliteli bir şekilde gerçekleştiriyorlar.

Kaynak : https://www.ekspernakliyat.com/basaksehir-evden-eve-nakliyat/