Maybelline ile Renkli Kozmetiği Keşfet!

Maybelline ile Renkli Kozmetiği Keşfet!
19 Mart 2019 08:06

Merkezi New York’ta olan Maybelline dünyaca ünlü renkli kozmetik markaları arasında yer alıyor. Her tarza uyum sağlayan geniş ürün yelpazesiyle güzel ve iddalı makyaj için tüm alternatifleri sevenleriyle buluşturuyor.  Markanın öne çıkan ürünlerinde ise fondöten ve rimel çeşitleri yer alıyor.  O halde kusursuz bir tek makyajı ve çarpıcı gözler için Maybelline ürünlerinden başlıcalarını inceleyelim.

 

 

Ten makyajı pürüzsüz bir zemin için oldukça önemlidir. Ton farklılıklarını giderir, cilt kusurlarını gizler ve göz makyajı renklerinin daha ön plana çıkmasına yardımcı olur. Günlük hayatta ve özel günlerinizde tercih edebileceğiniz Maybelline fondöten ile kusursuz bir cilt görünümüne sahip olabilirsiniz.

 

Maybelline Fit Me Fondöten, karma, yağlı gözenekli ciltler için geliştirilmiş olan bu fondöten ciltteki tüm kusurları kapatarak pürüzsüz bir ten imkanı sağlar. Formülündeki mikro tozlar ciltteki fazla yağlanmayı kontrol altına alarak matlaştırıcı etki sunar. Gözenek görünümünü gideren ince yapısı sayesinde cilde eşit bir şekilde kolayca yayılarak homojen bir görünüm sağlar. Fondöteninizin daha güzel durması için sünger veya fırça yardımıyla uygulamayı unutmayın!

 

Tüm ciltler için kullanıma uygun Affinitone Fondöten ise, yoğun nemlendirici özelliği sayesinde kuru ciltler için oldukça ideal bir görünüm kazandırır. İçeriğindeki E vitamini cildi nemlendirirken, doğal renk pigmentleri cilt kusurlarını kapatır ve pürüzsüz bir ten makyajı oluşturur. Kremsi ince yapısı cilde kolay uygulanır ve gün boyu kalıcılığını korur. Sizde tüm Maybelline fondöten ve renk seçeneklerini https://www.dermokozmetika.com.tr/maybelline-fondoten adresini ziyaret ederek inceleyebilir, cildinize en uygun ürünü tercih edebilirsiniz.

 

Göz Makyajında Maskaranın Önemi

 

Göz makyajının tamamlayıcı malzemeleri arasında yer alan maskara kirpiklerin uzun, dolgun ve hacimli görünmesini sağlar. Her kirpik yapısı aynı değildir, bazı kişiler uzun ve ince kirpiklere, bazı kişiler ise kısa ve az kirpiklere sahiptir. Uzun olan kirpiklerin dolgun görünmesi, kısa olan kirpiklerin ise uzun görünmesi için maskara uygulamaya ihtiyaç duyulur. Sizde kirpiklerinizde istediğiniz etkiye kavuşmak için Maybelline rimel koleksiyonunu inceleyebilirsiniz.

1

Maybelline Lash Sensational maskara, özel geliştirilmiş fırça yapısı sayesinde bir rimelden beklenin daha fazlasını sunuyor. Kavisli fırça yapısı en kısa kirpikleri dahi kavrayarak uzun, dolgun ve hacimli görünmesini sağlar. Kremsi yapısı kirpiklere kadife yumuşaklığı kazandırır. Taraklı fırça yapısı sayesinde kirpikleri tarayarak uzatır ve topaklanma yapmaz.  Sizde en iyi rimel çeşitleri arasında yer alan bu ürünü ve daha fazla maskara çeşitlerini Dermokozmetika’dan inceyebilir, uygun fiyat hızlı kargo imkanı ile sahip olabilirsiniz.