Manisa CHP’de ön seçim heyecanı

Manisa CHP’de ön seçim heyecanı
29 Mart 2015 15:01

CHP’nin Manisa’da yaptığı ön seçimde, 20 bin 659 üye, 22 aday adayı arasından 9 milletvekili adaylarını belirlemek için sandık başına gitti.

 

 

CHP Manisa İl Teşkilatı, 7 Haziran’daki genel seçimlere girecek olan milletvekili adaylarını belirlemek için 17 ilçede önseçime gitti. İl genelinde 81 sandıkta 20 bin 659 üye, 22 milletvekili aday adayı arasından aday olacak isimleri belirmlemek için oy kullanacak.Saat 08.00’de başlayan ve 17.00’de sona erecek oylamada, üyeler, üyeler en az 5, en çok ise 9 aday için tercih yapabilecek.

 

 

Bir dönem daha vekillik aday adayı olan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, oyunu Şehzadeler İlçesi’ndeki Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu’nda kullandı. Oyunun önce şahsına sonra partiye hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Özel, “Kendi evinde temiz olmayan sokağını ve ilçesini temiz tutamaz. Kendi evinde demokrasi olmayan da ülkeye demokrasi getiremez. Genel başkanımız dahi bugün sandıktan çıkıyor. Bundan sonraki süreçte tüm adaylarını parti içindeki demokrasiyle belirleyecek. Bunun diğer partilere de örnek olmasını diliyoruz” diye konuştu.