Malulen Emekli Maaşınızı Ücretsiz Hesaplatabileceğiniz Tek Adres

Malulen Emekli Maaşınızı Ücretsiz Hesaplatabileceğiniz Tek Adres
18 Şubat 2019 16:42

Emekli olduğunuzda ne kadar maaş alacağınızı merak ederek, internet üzerinde yer alan hesaplama araçlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Ancak bu hesaplama araçlarının hiçbirinden net olarak alacağınız maaşı öğrenemezsiniz. Çünkü bu tür hesaplama araçları, hesaplama işlemlerindeki detayları esas almadan hesaplama yapar. Bu nedenle net emekli maaşınızı değil, emekli olduğunuzda alacağınız maaşı yakın bir değeri hesaplayabilirsiniz. Emekli olmadan önce maaşınızı net olarak hesaplatabilmenin en güvenilir adresi ise emeklimaasihesaplama.com adresidir. Bu siteden, malulen emekli maaşı hesaplama hizmeti için ücretsiz hizmet alabilirsiniz.

 

Malulen emekli maaşı hesaplama hizmeti nasıl sunulur?

 

İlgili siteyi ziyaret ettikten sonra, malulen emekli maaşınızı hesaplatabilmek için sitede yer alan “Hesaplama Talebi Formunu” doldurmanız gerekir. Bu formda yer alan bilgileri eksiksiz olarak ilettiğinizde, SGK uzmanları tarafından maaşınızın hesaplaması yapılır. Hesaplama işlemleri yapılırken son çıkarılan kanunlarda, tüzüklerden ve yönetmeliklerden faydalanılır. 24 saat içinde maaş hesabınız yapılarak e-posta adresinize sonuçlar gönderilir.

 

Site, geriye dönük emekli maaşı hesabı yapabilen tek site olma özelliğindedir. Bunun nedeni ise askerlik, doğum ya da yurt dışı borçlanması gibi borçlanmaları yaptıktan sonra ne kadar emekli maaşı alabileceğinizi hesaplayabilmesidir. Bu tür borçlanma hesaplamaları, diğer hesaplama araçları tarafından yapılamaz. Diğer hesaplama araçları hesaplama robotudur. Ancak emeklimaasihesaplama.com üzerinden yapılan hesaplar, gerçek kişiler tarafından yapılır ve bu kişilerin tamamı SGK uzmanlarından oluşmaktadır.

 

Malulen emekli maaşı hesaplama işlemlerinizin yapılabilmesi için site yetkililerine uzun vadeli hizmet dökümü belgenizi iletmiş olmanız gerekir. Bu belgeyi e-devlet üzerinden alabilirsiniz. Bu belgeyi nasıl alacağınız ve nasıl ileteceğiniz hakkında detaylı bilgiyi, sitede yer alan videodan öğrenebilirsiniz. Maaşınızın hesaplanması için gerekli olan formu birkaç saniye içinde doldurabilir ve emekli olduğunuzda ne kadar maaş alabileceğinizi bir gün içinde öğrenebilirsiniz.

 

Sitede yer alan güncel makaleleri inceleyerek, emekli maaşı hesaplama alanında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Maaş hesaplama işlemleri emekli olma koşullarına göre yapılır. Yatırılan prim gün sayısı üzerinden hesaplama yapılır. Site üzerinden emekli olma koşulları hakkında da detaylı bilgi edinebilirsiniz. Sitede yer alan iletişim formunu kullanarak, malulen emekli maaşı hesaplama hakkında aklınıza takılan tüm detaylarla ilgili yetkililerden bilgi alabilirsiniz. Bütün bu hizmetler ücretsiz olarak alabilmek için hemen ilgili siteyi ziyaret edebilirsiniz.