Maltepe, Kartal, Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar Acil 7/24 Akü Yardım

Maltepe, Kartal, Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar Acil 7/24 Akü Yardım
28 Şubat 2020 12:00

Araçların çalışmasında en önemli unsur aküdür. Havaların soğuması araçlarda bulunan akülerin zayıf olması durumunda aracın çalışmamasına sebep olmaktadır. Kadıköy Akü hizmetleri olarak araçlarınızın akü sorunu kaynaklı arızalarında en kısa sürede sizlere ulaşarak sorunlarınıza çözüm üretiyoruz. İstanbul Anadolu Yakasında bulunan Acil Akü Takviye firmamız 7/24 kesintisiz akü takviye hizmeti sağlamaktadır. Özellikle kış aylarında sık görülen akü arızalarında bulunduğunuz konuma en hızlı şekilde ulaşarak aracınızın çalışmasını sağlıyoruz.

Akü Neden Arıza Verir

Normal koşullarda araçlar için üretilen akülerin kullanım ömrü 5 yıl olarak belirlenmiştir. Ancak bazı durumlarda arabanız için alınan akü yeni dahi olsa çalışma konusunda sorunlar çıkartabilir.

Akülerde ortaya çıkan arızaların sebeplerinden bazıları şöyledir;

  • Araç uzun süre çalışmadığında
  • Araçta elektrik kaçağı olması
  • Akünün ömrünü doldurması
  • Akü şarj dinamosunun arızalı olması
  • Akü sularının azalması
  • Soğuk havalar

Arabanızda kullandığınız aküler bu gibi sebeplerle arıza vermektedir. Acil Akü Takviye olarak bu durumlarda bizlere ulaşmanız halinde en kısa sürede konumunuza ulaşarak aracınızın çalışmasını sağlıyor ve akünüz arızaları hakkında detaylı bilgileri veriyoruz.

Akü Arızasında Araba Nasıl Çalıştırılır?

Aracınızın aküsü farklı sebeplerle bitmiş olabilir. Saat kaç olursa olsun İstanbul Akü Yardım denildiğinde ilk akla biz geliriz! Aküsü biten araçların çalıştırılması için uygulanacak yöntem araçların şanzıman durumuna göre değişmektedir. Eğer aküsü biten aracınız otomatik vitesli ise hareket ettirme şansınız yoktur. Bu durumda aracınızı çalıştırmak için Acil Akü Takviyesi gerekmektedir.

Aküsü biten araç manuel vites ise “vurdurma” denilen yöntem kullanılabilir. Aracı vurdurarak çalıştırmak için aracın belirli bir hıza ulaştıktan sonra debriyaja basılıyken 2. Vitese takılarak ayak yavaşça debriyajdan kaldırılır. Bu yöntem kullanılarak çalışmayan araçların aküsü tamamen bitmiş demektir. Vurdurarak araç çalıştırmak için arabanızın aküsünde çok az da olsa enerji bulunmalıdır.

İstanbul akü yol yardım, yerinde akü değiştirme ve diğer acil akü ihtiyaçlarınız için bizler daima hizmetinizdeyiz!

Akü Biterse Ne Olur?

Yeni nesil araçların birçoğunda elektronik devreler bulunmaktadır. Araçların bu devreleri araç kapalıyken bile elektrik kullanmaktadır. Bu ve buna benzer sebeplerle aracınızın aküsü bitebilir. Böyle durumların ortaya çıkması halinde Acil Akü Takviye hizmetlerimiz aracınıza gelerek takviye ile aracınızı çalıştırmaktadır. Akü tamamen bitmiş ise akü yeni ise şarj edilerek kullanılmaktadır.

Hızlı Ulaşım Hattı : 0552 350 7410

Web Sitesi : www.acilakutakviye.com