Madalyon Psikiyatri Merkezimizin Farkı

Madalyon Psikiyatri Merkezimizin Farkı
5 Kasım 2018 15:32

Madalyon Psikiyatri Merkezi olarak kendimizi yalnızca bir psikiyatri merkezi olarak görmüyor her zaman insanlara daha kaliteli, daha iyi ve daha bilimsel hizmetin nasıl verilmesi gerektiğini araştırarak çalışmalarımıza bu prensipler dâhilinde devam ediyoruz. Öncelikle psikiyatri merkezimiz Psikiyatri Bilimine gereken önemi veren sayılı kliniklerden biridir. Psikiyatri Bilimini halka doğru şekilde tanıtmak, beyinlerde oluşan korkulu psikiyatri biliminin yerine iyileştirici ve normal olan bir tedavi yöntemini koymak, insanların çekinmeden bu bilimden faydalanmasını sağlamak ana gayelerimiz arasında yer almakta ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Özellikle de Psikiyatrik veya psikolojik destek almak isteyen kişiler, bu bilim dalı uzun süreli bir tedavi yöntemine sahip olduğu için oluşacak ücretten kaygılanmakta ve destek almayı ertelemekte veya vaz geçmektedir. İşini layıkıyla yapan bir psikiyatri merkezi olarak insanlarda oluşan bu ücret kaygısının giderilmesi adına Sosyal Sigortalar Kurumu ve Emekli Sandığı ile antlaşmalarımızın olduğu söyleyebiliriz. Önceliği insan ruh sağlığı olan bir merkeze geldiğinizi hiçbir zaman unutmamalısınız.

 

Ne Zaman Kurulduk?

 

Bizler 2005 senesinde içerisinde önemli isimlerin yer aldığı 4 kişilik bir ekip ile Ankara’da kurulduk. Aynı sene içerisinde Sağlık Bakanlığından ruhsatlandık ve tam olarak Madalyon Psikiyatri Merkezi olarak hizmetlerimizi vermeye başladık. Kurucu ekibimiz içerisinde yer alan saygıdeğer ve önemli isimler Dr. Gülseren BUDAYICIOĞLU, Prof. Dr. Ayşe YALIN, Prof. Dr. Cengiz GÜLEÇ, Dr. Mehmet Akif SAYILGAN. Kurulduğumuz günden bu yana alanımızda farklı tedavi ve terapi yöntemleri geliştirmekte, yenilikleri yakından takip etmekteyiz. Artan danışman sayısı ile birlikte merkezimiz 2013 ve 2017 senelerinde dörder sene arayla İstanbul’da da şubelerini açmış bulunmaktadır. Bu sayede hizmetimiz yalnızca kurulduğumuz yer olan Ankara ile sınırlı kalmamış, İstanbul’da da Psikiyatri Biliminin doğru tanıtılması konusunda adımlarımızı atmış bulunmaktayız. Kuruluş aşamasında 4 kişilik uzman ekibi olan kliniğimizin günümüzde 75 kişilik bir ekibi vardır. Alanında başarıları ile ismini duyurmuş olan psikiyatrist ve psikolog kadrosu ile sizlere hizmet veren kurumda birbirinden farklı konular, tedavi ve terapi yöntemleri ele alınır.

 

Madalyon Psikiyatri Merkezi Nasıl Hizmet Verir?

 

Madalyon Psikiyatri Merkezi olarak iki bölümden oluşmaktayız. Bu iki bölümüz Yetişkin Bölümü ve Çocuk, Ergen ve Aile Bölümüdür. İki bölümde de alanında uzman ve ismini başarıları ile duyurmuş olan kaliteli, deneyimli ve profesyonel psikologlarımız ve psikiyatristlerimiz çalışmaktadır.

 

  • Yenileşme ve sürekli olarak bilimi takip etme durumunda olduğumuzdan dolayı alanımızda ilklere de imza atıyoruz. Yeni kişilik testleri, zekâ testleri ve Nöro-psikolojik testler ile programları ve terapileri daha etkin bir hale getiriyoruz.
  • Birbirinden farklı konularda yazılar yayımlıyor, bu konularda uzman olan psikologlarla ve psikiyatristlerle çalışıyoruz.
  • Mesleğinde ve hizmet verdiği alanda başarısı ile isim yapmış olan profesyonel bir kadroya sahibiz ve bu sayede hizmet çıtasını arttırarak maksimum derecede kaliteli hizmeti sunuyoruz.
  • İnsanları Psikiyatri Bilimine daha çok yaklaştırıyor ve kaygılarını ortadan kaldırıyoruz.
  • Özel muayenehanelerde özeni ve konforu sizlere sunuyoruz
  • Üniversite hastanelerinde hastalarla çeşitli bilimsel yaklaşım uygulamalarında yer alıyoruz.
  • Psikiyatristlerimiz ve psikologlarımız ile bir arada çalışarak yeni fikirler, tedavi süreçleri ve tedavi metotlarının geliştirilmesini sağlıyoruz.
  • Çocuk, Ergen ve Aile Bölümümüzde çocuk ve ergen psikolojisini ön plana alarak bu konuda hizmet almak veya eğitim alarak bilgilenmek isteyen kısacası konuyla ilgilenen herkese hizmet sunuyoruz.
  • Yetişkin Bölümümüzde aile, çift ve bireysel olarak kişilerin bizlere gelerek en kaliteli, en verimli ve en iyileştirici hizmetleri almalarını sağlıyoruz.