Kuruyemiş ürünlerinde tazelik ve kalite

Kuruyemiş ürünlerinde tazelik ve kalite
12 Nisan 2019 19:30

Kuruyemiş tüketimi sağlık açısından önem taşıyan konulardan biridir.

 

 

Özellikle kronik rahatsızlıklardan muzdarip olan kişiler günde belirli oranda kuruyemiş tüketmelidir. Ancak bu gıdaları tercih ederken bir takım konulara dikkat etmek şarttır. Gaziantep ilinde 2017 yılından beridir kuruyemiş ve kuru gıda üretiminde kaliteli gıda ürünleriyle üretici ve satıcı özelliklerini barındıran Şekeroğlu firması faaliyetlerini internet ortamına taşıyor. sekerogluonline.com.tr adresinden kuru patlıcan gibi ürünlerden Malatya gün kurusu kayısı gibi ürünlere kadar bulunabiliyor. Üretim yaptığı ürünlerinde kaliteyi ve hijyeni esas alan firma, taze ve organik üretimiyle müşterileri tarafından da beğeni topluyor. Online kuruyemiş ve baharat için tıklayınız.

Bamya Tohumu Halk arasında “Hanımın Parmakları” olarak da bilinen bamya tohumu, pamuk ailesinden bir bitkidir. Demir, çinko, kalsiyum, potasyum, B ve C vitaminleri yönünden oldukça zengindir. Satın almak için bamya tohumu tıklayınız.

Gaziantep’ten Tüm Türkiye’ye

Yöresel ürünler ve kuruyemiş ürünlerinde birçok çeşidi içeriğinde barındıran Şekeroğlu firmasında karabiber, pul biber, nar ekşisi ve daha birçok orjinal ve doğal ürün satışa sunuluyor. Özel üretim ürünlerinde özel paketlendirme ile Türkiye’nin tüm illerine hızlı bir şekilde ürün gönderimi yapıyor. Fındık, fıstık, Antep fıstığı, leblebi gibi kuruyemiş ürünleri, Menengiç kahvesi gibi yöresel ürünler ve kuru sebzeler gibi organik ürünler sitede yer alıyor. En kaliteli kuru gıda ve kuruyemiş ürünlerini üretici firmadan oldukça uygun fiyatlarla satın almak mümkün oluyor.

 

Gaziantep’ten Lokum ve Şekerleme

Şekeroğlu firmasından online olarak yalnızca kuruyemiş ve kahve ürünleri değil, şekerleme, damat kolisi ve lokum gibi ürünlerde satın alınabiliyor. Kaliteli ambalajlanmış, her zaman taze ve organik gıda ürünleri en hızlı şekilde adresinize gönderiliyor. Ürün satın almak isteyen kişiler isterlerse siteye üye olarak ürün sipariş edebiliyor. Siteye üye olmadan ürün satın almak isteyenler ise firmanın telefon numarası üzerinden siteye ulaşarak ürün satın alıyor. Sitede sergilenen baharat kuruyemiş, kuru gıda ve kahveler lezzetli ve yöresel ürünler olduğu anlaşılır kalitede olarak müşterilere ulaştırılıyor.

 

Bayilik Usulü Çalışma Fırsatı

Şekeroğlu online sitesi Gaziantep ilinde sürdürdüğü başarılı çalışma sistemini tüm Türkiye’de hizmet vererek genişletmek istiyor. Kendisine ait bir işletme sahibi olmak isteyen kişilere bayilik veriyor. Sitede Şekeroğlu Firmasının bayisi olmak isteyen kişiler için online başvuru formu da yer alıyor. Bayilik almak için online formu dolduran kişilere en kısa sürede cevap veriliyor.