Kılıçdaroğlu’ndan Kocaoğlu’na İzmir boykotu!

Kılıçdaroğlu’ndan Kocaoğlu’na İzmir boykotu!
24 Ağustos 2016 10:45

Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 26 Ağustos’ta açılacak olan 85’nci İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelip gelmeme tartışmalarına son nokta konuldu. CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yücel Özen, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun fuar açılışına katılmayacağını söyledi.

 

 

Egenin Sesi

 

 

a1

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de eski İl Başkanı Alaattin Yüksel’in istifası ile başlayan süreçte, Genel Merkez’e danışılmadan il örgütünün yaptığı ani seçimle Örgütten Sorumlu Asuman Ali Güven’i başkanlık koltuğuna getirilmiş, buna rağmen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eski İl Başkanı Yüksel’in görevi başına geri dönmesi için belediye başkanlarının desteği ile Kılıçdaroğlu’na ısrar etmeleriyle birlikte yaşanan kriz ortamı gündeme damgasını vurmuştu. Herkesten ayrı bir fikrin ve isteğin çıktığı bu ortamda son olarak MYK toplantısı yapan Kılıçdaroğlu, İzmir’le ilgili yaşanan bu krizi ‘soğutmaya bırakma’ kararı almış, milletvekillerine konuyu gündeme getirmeyin talimatı vermişti.

 

 

 

a2

 

 

‘İZMİR’E KARŞI TUTUM MU?’

 

 

Yaşanan bunca olayın ardından CHP Lideri ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun fuar açılışına gelmeyeceği haberinin duyurulmasıyla, ‘İzmir’e karşı tutum mu aldı?’ soruları gündeme damgasını vurdu.

 

 

‘BİR MİSİLLEME Mİ BAŞLADI?’

 

 

Yaşanan İl Başkanlığı krizinin ardından, Başkan Kocaoğlu’nun Yüksel’i geri getirme isteğini görmezden gelen CHP Lideri’nin, Seferihisar’daki toplantısına katılmamasının ardından, şimdi de Kılıçdaroğlu’nun gelenekselleşen açılışa katılmama kararı ise ‘Bir misilleme mi?’ tartışmalarını başlatacağa benziyor. Öyle ki Kılıçdaroğlu, Yüksel’in il başkanlığından istifa etme süreci ile yaşanan olaylardan dolayı yakın çevresine kırgınlığını dile getirdiği biliniyor.

 

 

 

a3

 

 

 

Kılıçdaroğlu’nun fuar açılışı için yerine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke’yi görevlendirdiği öğrenildi. CHP Lideri’nin fuar açılışını neden katılmayacağı konusunda önümüzdeki günlerde genel merkezden bir açıklama yapılması bekleniyor.

 

 

GÖLPARK’IN AÇILIŞI KESİNLEŞMEDİ!

 

 

 

Kılıçdaroğlu’nun Menemen Belediyesi tarafından yapılan, İzmir’in ilk ve tek doğal göl parkının hizmete açılacağı törene katılıp, katılmayacağı ise tam olarak netleşmedi. Gölpark’ın açılışı 2 Eylül Cuma günü 18.30’da gerçekleşecek.

 

 

 

 

http://www.egeninsesi.com/228665-fuar_ziyaretinde_son_nokta_kilicdaroglu_gelmeyecek