Karın Estetiği ile Yağlarınızdan Kurtulun

Karın Estetiği ile Yağlarınızdan Kurtulun
27 Ekim 2017 16:43

Karın, bel ve basen bölgesinde oluşan yağları yok etmenin en etkili yollarından birisi karın estetiği operasyonudur. Bu bölgedeki yağlar oldukça inatçı olup doğal yöntemlerle yok olması pek mümkün değildir. Myra Estetik kurucusu Op. Dr. Ebru DURMUŞ 2017 yılında en çok gerçekleştirdikleri işlemin karın estetiği olduğunu ve kadınların bu cerrahi işlemi genellikle kış aylarında yaptığını belirtti. Kadınların karın germe işlemlerine oldukça sıcak baktığını vurgulayan DURMUŞ, cerrahi işlemler genellikle kadınların estetik alanında en son tercih ettiği yöntem olsa da bazı durumlarda kaçınılmaz olabiliyor, karın estetiği de bunlardan birisidir çünkü bölge yağlanmaya oldukça müsait ve diyetle erimesi pek mümkün değil karın estetiği bu konuda oldukça kalıcı çözümler sunabiliyor bunun yanı sıra liposuction işlemi de bölgesel zayıflama isteyenlere alternatif bir çözüm olarak sunulmaktadır.

 

 
Geçtiğimiz gün gerçekleşen söyleşinin satır başları ise şöyle;

 
‘Yağlanmanın Nedeni Dengesiz Beslenme’
Özellikle çalışan kadınların beslenme saatleri oldukça dengesiz ve yediklerine pek dikkat etmiyorlar, masa başında çalışan kadınlarımız ise bu konuda daha mağdur durumda. Alınan kilolar kış aylarında kendini pek belli etmese de ilkbahar ve yaz aylarında kadınların karın bölgesinde oluşan yağları eritmek için büyük çaba harcadığını biliyoruz. Genellikle kadınlar spor yaparak yada diyet uygulamaları ile bu yağları eritmeye çalışsa da maalesef istenilen sonuçları alınmıyor.

 
Bunun başlıca nedeni ise karın bölgesindeki yağ içeriğinin son derece inatçı ve kütlesel bir halde olmasından kaynaklanıyor. Bölgesel incelme isteyenlerin cerrahi işlem yaptırması gerekiyor bu eğer daha küçük bölgelere yapılacaksa liposuction uygulanması daha uygun olacaktır.

 
Karın Estetiği Fiyatları ve Videosu İçin Tıklayın

 
‘Karın Estetiği İki Farklı Yöntemle Yapılmaktadır’
Mini karın germe işlemi de daha küçük bölgelerdeki yağların yok edilmesinde kullanılan bir yöntemdir. Her iki ameliyat genel anestezi altında yapılmakta olup ortalama 3 ile 6 saat arasında sürmektedir. İşlem boyunca her hangi bir ağrı olmamakla birlikte ameliyat sonrasında hafif ve orta şiddetli ağrılar yaşanabilmektedir. Bölgedeki morluklar ve şişlikler normal olup karın estetiği ameliyatı sonrasında doktorunuzun önerilerine ve talimatlarına mutlaka uymalısınız.

 

‘Karın Estetiği Ameliyatının Riski Var Mı?’
Karın estetiği sıkça yapılan cerrahi bir işlemdir, tıpkı diğer estetik operasyonlar gibi kendi içerisinde çeşitli risk faktörlerini barındırmaktadır. Yaraların geç iyileşmesi, ameliyat sırasında kan veya yağ sıvılarının birikmesi gibi çeşitli olumsuzluklar risk faktörleri arasındadır.

 

‘Karın Estetiği Fiyatları’
Estetik ameliyatlarının fiyatları ön muayene sonrasında belirlenmektedir. Fiyat farklılıklarını belirleyen en önemli unsurlar ise vücut yapısı, ameliyatın türü ve işlemi gerçekleştirecek doktorun niteliğidir. Myra Estetik Merkezi olarak bir çok başarılı karın estetiği ameliyatı gerçekleştirmekteyiz.