Kalkan’da Gezilecek En Güzel Yerler Listesi

Kalkan’da Gezilecek En Güzel Yerler Listesi
7 Mayıs 2018 12:33

Antalya’ya gelip tatilinizi hangi ilçesinde yapmaya karar veremediyseniz, tercihiniz mutlaka Kalkan olmalıdır. Yer seçimini yaptıktan sonra en önemli detay ise tabi ki konaklama yapacağınız yerdir. Kalkan’da konaklama yapabileceğiniz sayısız otel, pansiyon, ev varken size muhteşem villa seçenekleri sunan Villa Kalkan’a bir göz atmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Zira yaptığınız Antalya Kalkan kiralık villa gibi en küçük bir araştırmada bile karşınıza Villa Kalkan’ın birbirinden güzel seçeneklerinin çıkacağına eminiz. Havuzlu villa, muhafazakar villa ve balayı villaları gibi seçenekler sunan Villa Kalkan’da hem balayınızın tadını çıkaracaksınız hem de öneri listemiz ile Kalkan’ın en güzel yerlerini keşfedeceksiniz.

 

 

İşte Villa Kalkan’ın, Kalkan’da Gezilecek Yerler Listesi

 

Konaklama konforunun yanı sıra Kalkan’da gezebileceğiniz yerler hakkında önerilerde de bulunan Villa Kalkan’ın listesine bakmanızı öneririz. Tlos Antik Şehri, Patara Plajı ve Mavi Mağara gibi eşsiz önerilerde bulunan Villa Kalkan’ın tercihlerine güvenebileceğiniz, yaptığınız ziyaretlerin ardından çok net anlayacaksınız.

 

Tarihten Vazgeçemeyenlerin Tercihi Tlos Antik Şehri!

 

Likya dilinde adı Tlava olan Tlos Antik Şehri’nin Bizans devrinde adı sık sık geçse de mazisi çok daha eskilere dayanmaktadır. Birbirinden farklı tarihsel yapıtlara sahip olan Tlos Antik Şehri’nde oturma kademeleri, süslü sahne binasına ve en önemlisi tiyatro kısmına hayran kalacaksınız.

 

Deniz Tutkunuyum Diyenleri Patara Plajı’na Alalım!

 

Patara antik kenti yakınında bulunan Patara Plajı, Kalkan’ın en büyük ve en özel olan plajlarından biridir. Gerek manzarası gerekse berrak denizi ile hiç ayrılmak istemeyeceğiniz Patara Plajı’nda günün her saatinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Denize girip dilediğiniz gibi güneşlenebileceğiniz Patara Plajı’nda gün doğumunu ve batımını izleyerek unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

 

Mavinin her tonunu keşfetmek için mutlaka Mavi Mağara’yı ziyaret edin!

 

Maviyi ve mavinin tüm güzelliklerini görmek isteyenlere şiddetle tavsiye edebileceğimiz Mavi Mağara’da hayatınızın en özel gününü geçireceğinize emin olabilirsiniz. Balayını renklendirecek Mavi Mağara’da unutulmaz anlar yaşarken geniş bir alanda denizin tüm güzelliklerini keşfedebilirsiniz.  Eskiden fok balıklarının yaşadığı bilinen Mavi Mağara Kalkan’a sadece 8 km. uzak olması nedeniyle rahatlıkla ulaşım sağlayabileceğiniz bir mekandır.

 

Son olaraktamuhafazakar villa tercihinizi bu sayfalara göz atmadan tercih etmeyin diyoruz. Aynı şekilde bu tarz ev otellerinde balayınızı yaparken Kaş ve Kalkan’ın en güzel yerlerinde gezeceksiniz.