Hazır Web Sitesi

Hazır Web Sitesi
10 Ekim 2018 08:13

Bilgisayar ve internet çağını yaşadığımız şu günlerde, ticaret amaçlı hizmet veren kurum ya da işletmeler için olmaz olmazlar arasında yer alan internet siteleri, doğru yazılımlar ve yöntemler ile oluşturulması gerekmektedir.

 

 

 

Sektörde 6 yıldan beri sağlamış olduğumuz hizmetlerde, hazır web sitesi kategorilerine yer veren firmamız, her türlü amaca yönelik internet sitesi tasarımlarını özel kadrosu ile birlikte gerçekleştirmektedir. Sunulan hizmetlerin daha fazla kişilere ulaşmasını ve satışların daha kolay olmasını mümkün hale getiren internet siteleri, ülkemizde de sayısız firmalar tarafınca kurulmaktadır. Ancak işinde deneyimli olmayan ve gerekli önlemleri almadan kurulumu gerçekleştiren firmalar, site sahiplerinin gelir elde etmesinin önüne geçmesini yanında, ciddi anlamda hizmet kalitesinin düşmesine neden olmaktadır. Bahsedilen durumlar nedeni ile hazır ya da özel kurulum ile tercih edilecek olan web sitelerinin seçimi için, uzun yıllar güvenli ödemeler yapan firmalar tarafınca satın alınması önerilmektedir. Okulların daha fazla eğitim verebilmesi, doktorların hasta ve müşterilerine daha faydalı bilgi paylaşabilmesi, oto galerilerin araçlarını sanal ortam üzerinde yayınlayabilmesi ya da farklı firmaların kolay şekilde tanıtım yapabilmesi için sunduğumuz hazır internet sitesi paketlerimiz için, amaçlar doğrultusunda tasarımlara yer verilmektedir.

 

Hazır E-Ticaret Paketleri

Kuruyemiş dükkânları, iç giyim mağazaları, alışveriş marketleri ya da mobilya firmaları gibi ticaret amaçlı hizmet veren markalarda, en önem verilen noktalardan birisi de ilgili markalara ait olan internet sitesinin olması gelmektedir. Görsel ana ve ara yüzlerinin ticaret yapan kurumlara uyumlu olması da oldukça önemli bir etkendir. Uzman personellerimiz ile birlikte hizmet vermiş oldukları alanlara göre özel tasarımlar yaparak satışa sunmuş olduğumuz hazır e-ticaret paketleri sayesinde, kolay yönetilir panel ayrıcalıklarına da yer verilmektedir. İnternet sitelerinin nasıl kurulduğu ya da nasıl yönetilmesi gerektiği hakkında hiçbir bilgisi olmayan müşterilerimiz içinde sunduğumuz avantajlar bulunmaktadır. Bu avantajlardan birisi olan destek ekiplerimiz, satın alınan web site sahiplerinin, satış sırası ya da sonrası için karşılaşabilecek oldukları sorunların çözülebilmesi adına çalışmalarını yürütmektedir. Hazır tema ve yönetim panelleri ile birlikte yalnızca kullanılması geriye kalan internet paketleri, e ticaret alanında büyümek ve gerçek anlamda marka haline gelmek isteyen tüm işletmeler için kullanışlı hizmetler arasında yer almaktadır. Düğünler ya da özel günler için davetiye baskı üretimini sağlayan firmalar, su bayileri, kasaplar, kurumsal firmalar, belediyeler ya da kafe gibi işletmeler için mobil uyumlu olarak da sunduğumuz ticaret sitelerinde, daha doğru karar verebilmeniz adına demo sürümlerde internet sitemizde sunulmaktadır.

 

E Ticaret Sitesi Fiyatları

Öncelikle kurum ya da işletmelerin sağlayacak oldukları hizmet çeşitlerine göre tasarımlar yaparak, hazır halde sunmuş olduğumuz eticaret sitesi fiyatları konusunda, kullanılan temalar ya da alt yapılar için ücretler çeşitlilik göstermektedir. Kurulum ve kullanış hakkında detaylı bilgiye sahip olmayan kişiler için kurulum işlemlerine de yer veren firmamız, bu hizmet sırasında ise herhangi bir ek ücret talep etmemekte yani kurulumlar ücretsiz olarak sizlere sağlanmaktadır. Hukuk büroları, avukatlar, temizlik hizmeti veren firmalar, kuaför ve berberler ya da spor okulları gibi ticaret amaçlı insanlara hizmet sağlayan tüm ticaret kuruluşları için önceden tasarımı yapılmış ve kullanıma hazır hale getirilmiş olan ticaret sitelerimiz, internet site adresimiz üzerinden kolay şekilde satın alınabilmektedir. Yaklaşık 5000’den fazla müşterimizin memnun kalmasını sağladığımız internet hizmetlerimizde, müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ayrıca özel paketlerimiz için sunulan indirimlerden faydalanabilmek adına, bayilik sistemlerimizden yararlanabilmeniz de mümkün hale gelmiştir. Uzman kadro ile sunulan hazır ticaret site hizmetlerimizden, kendi firma ya da işletmenize en uygun olan tasarımlara ulaşabilirsiniz.