Güneş koruyucu dermoskin

Güneş koruyucu dermoskin
30 Haziran 2017 13:00

Melanin üretimi ve dağıtımındaki bozukluktan meydana gelencilt lekeleri, hem kadın hem de erkeklerde görülen bir sorundur.

 

 

 

 

 

En sık görülen cilt lekeleri ise UVA ve UVB ışınlarının neden olduğu güneş lekeleridir. Her cilt tipinde görülür. Özellikle açık renk tene sahip olanlarda çok belirgindir.

 

 

Güneş lekeleri için henüz oluşmadan güneş koruyucular kullanıldığı gibi, ortaya çıkmış güneş lekelerinin renginin açılmasında kullanılan cilt bakım ürünleri de bulunmaktadır. Dermoskin Face Protection SPF 50 Güneş Koruyucu krem, UVA ve UVB ışınlarına karşı cildi korumaya yardımcı bakım ürünüdür. Güneş lekelerinin açılmasına yardımcı bir diğer ürün olan Dermoskin Celeritt SPF 25 Hyperpigmentation isecilt lekelerine karşı yoğun bakım kremidir. İçeriğindeki su teresi ekstresinin renk açıcı ve beyazlatıcı etkisi düzenli kullanımla 4-6 haftada kendini göstermeye başlar.

 

 

 

gunes-koruyucu-krem

 

 

Güneş Lekelerine Karşı Cildi Korumak Gerekir

 

Güneş sadece güneş lekesi oluşumuna neden olmakla kalmaz, cildin yaşlanmasını hızlandıran son derece zararlı ışınlar içerir. DermoskinFaceProtectionSPF 50 Güneş Koruyucu Krem, kimyasal ve fiziksel filtreleri ile güçlü bir güneş koruyucudur. Su bazlı olduğu için yağlı ve sivilceli ciltler için de uygun olan krem, her cilt tipine uygun olarak formüle edilmiştir. İçeriğindeki Alfa Linoleik ve Gama Linoleik asitlerlecildi koruma ve su kaybını önleme özelliği vardır.

 
Güneş Lekeleri Oluştu İse Endişe Etmeyin

 

 

Güneş ışınlarına karşı korunma sağlanmadığı zamanlarda ortaya çıkan güneş lekeleri, melanin artışı sonucu ortaya çıkmaktadır. Düzenli kullanımla Dermoskin Celeritt SPF 25 cilt lekelerini açmaya ve yeni leke oluşumunu engellemeye yardımcı olur. İçerdiği aktif maddeler sayesinde hem lekelerin rengini açmaya hem de yeni güneş lekelerinin oluşumunu engellemeye yardımcı olan kremin her sabah düzenli olarak kullanılması yeterlidir.

 

 

A, C ve E vitaminleri yanında Su Teresi ekstresi de içeren DermoskinCeleritt SPF 25 Hyperpigmentation Cream, renk açıcı ve beyazlatıcı bir etkiye sahip yardımcı bir cilt bakım ürünüdür. Kremin cildi sıkılaştırmaya ve elastikiyetini arttırmaya yardımcı etkisi de bulunmaktadır.

 

 

www.dermoskin.com.tr web sitemizi ziyaret ederek diğer güneş koruyucu ürünlerimizin detaylarına ulaşabilirsiniz.