Göğüs Büyütme İşlemiyle İstediğiniz Görünüme Kavuşun!

Göğüs Büyütme İşlemiyle İstediğiniz Görünüme Kavuşun!
12 Kasım 2018 15:22

Göğüs büyütme bir kadının göğsünün boyutunu, şeklini ve dolgunluğunu artırmak için yapılan cerrahi bir işlemdir. Tüm dünyada en sık yapılan estetik operasyonların başında göğüs büyütme ameliyatı gelir. En başarılı sonuçların alındığı plastik cerrahi operasyonlarından birisidir. Doğal küçük göğüs büyütme işlemi, hamilelik, kilo kaybı ya da emzirme nedeniyle şeklini ve büyüklüğünü kaybeden göğüsleri eski haline getirmek. Göğüsler arasındaki asimetriyi düzeltmek. İlk ameliyatında, kanser tedavisinde ya da buna benzer diğer sebeplerden dolayı oluşan durumları tedavi etmek için yapılır.

 

Boyutu Küçük Olan Göğüsler Nasıl Büyütülür?

 

Kilo kaybı, gebelik ve emzirme sonrası sekli ve boyutu değişen göğüsleri tekrar eski haline getirmek Asimetrik göğüsleri simetrik hale getirmek Meme kanseri tedavisi gibi göğüslerin boyutunu ve şeklini olumsuz etkileyebilecek durumlardan sonra onarım yapmak,  meme büyütme ameliyatı göğüslerinizin görünüşünü güzelleştirip daha hoş bir hale getirebilir.  Fakat bu ameliyata hayat standartlarınızı arttırmak ya da kötü giden bir ilişkinizi düzeltmek için bel bağlamak doğru değildir. Göğüs estetik ameliyatı olmaya kendi isteğinizle karar vermeli, başkalarının ısrarlarına göre hareket etmemelisiniz.

 

İdeal Göğüs Büyüklüğü Hangi Durumlara Göre Hesaplanır.

 

meme estetiği ameliyatları, günümüzde hem genç hem de orta yaş grubu arasında biz estetik cerrahlardan en sık talep edilen estetik ameliyatlarından birisidir. Ayrıca meme büyütme işlemleri ssırasında bize en sık sorulan soru ise yapılacak memenin büyüklüğünün ne kadar olacağıdır. Bu işlemlerin detaylarını utanmadan veya çekinmeden doktorunuz ile mutlaka konuşun. Bu işlemi yaşayan kişilerin sağlıkları açısından doktorları ile iletişimde olmaları oldukça önemlidir.Hastanın var olan göğüslerinin büyüklüğüne ve meme dokusuna dikkat etmekteyiz. Hastada ameliyat öncesi yeterli büyüklükte ve miktarda meme dokusu varsa protezi kaplayabileceği için rahatlıkla daha büyük bir protez kullanılabilir. Fakat meme dokusu az ise protezin büyüklüğü dışarıdan belli olmamasını sağlayacak büyüklükte yani daha küçük olabilir. Kısacası var olan meme dokusunun boyutuna uyacak şekilde protezin büyüklüğü belirlenir  . ameliyatı, kadınların göğüslerinin büyütülmesi, şekillerinin düzeltilmesi ya da doluluklarının artırılması gibi nedenlerle yapılan bir cerrahi bir prosedürdür. Bu işlem göğüs kaslarına ya da meme dokusunun içine silikon, saline protez ya da başka alternatif implantlar koyularak gerçekleştirilir.