Gezmeye değer yerleri ve kamp alanlarını gösteren bir uygulama yapıldı

Gezmeye değer yerleri ve kamp alanlarını gösteren bir uygulama yapıldı
15 Ekim 2018 15:12

“Rotanızı kamprota ile bulun” sloganına sahip bu uygulama; ziyaretçilerine Türkiye genelinde gezip görmeye değer doğal güzellikleri, tarihi alanları, kamp yapılabilecek noktaları ve varsa o bölgede düzenlenen etkinlikleri ziyaretçilerine ücretsiz olarak sunuyor.

 

 

Bu uygulamaya https://www.kamprota.com adresi üzerinden ve Android uygulama ile erişim sağlanabiliyor. Kendi Kamp Alanlarınızı Oluşturmanıza Olanak Tanıyor. Uygulamaya “Gezgin/Kampçı” olarak üye olup, kamp yaptığınız alanları uygulama içerisinde diğer tüm ziyaretçilerle paylaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda kendinize ait bir Gezgin profiliniz oluşuyor, bu profilde hakkınızda yazdığınız tanıtım yazısı ile eklediğiniz kamp rotaları sergileniyor.

 

Gezeceğiniz yerlerde sürprizlere yer yok.  Gezmek için belirlediğiniz rotanın, çevre koşulları, ne tür imkanlar barındırdığından tutun, çevrenin nasıl göründüğüne, alanın ücretli olup olmadığına, mobil şebekenin bulunup bulunmadığına kadar hemen hemen her detay verilmeye çalışılıyor. Özellikle araç kullananlar için “Yol Tarifi Al” diyerek kolay bir şekilde telefonunuzun gps özelliği ile yol tarifi alabiliyorsunuz.

 

Rotalar, yorum ve eleştirilere açık. Seçip ziyaret ettiğiniz bir rotanın beklentilerinizi karşılamaması durumunda rotaya puan verebiliyor, deneyimlediğiniz olumlu/olumsuz her koşulu rota sayfasının altında paylaşabiliyorsunuz.

 

Gözümüze çarpan diğer ayrıntılar Beğendiğiniz veya ziyaret etmek istediğiniz rotalar takip listenize alınabiliyor, rotalar birbirbiriyle karşılaştırılabiliyor. Gelişmiş bir arama menüsü mevcut. Bir kamp alanı, bulunduğu konuma göre aranabildiği gibi içerdiği özelliklere göre de arama yapılabiliyor. Ayrıca tüm alanları gösterir bir Haritası ve harita üzerinde arama özelliği de mevcut.