Genç adaylardan CHP’ye büyük ilgi

Genç adaylardan CHP’ye büyük ilgi
7 Mayıs 2018 09:06

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, 24 Haziran seçimlerinde ilk kez milletvekili seçilebilecek olan 18 yaşını dolduran gençlerin CHP’ye adaylık için yoğun ilgi gösterdiğini açıkladı.

 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, 24 Haziran seçimlerinde ilk kez milletvekili seçilebilecek olan 18 yaşını dolduran gençlerin CHP’ye adaylık için yoğun ilgi gösterdiğini açıkladı. Budak, “Gençler, cumhuriyetin 100. yılına CHP çatısı altında girmek istiyor” dedi.

 

 

Aday belirleme komisyonunda görev alan Budak, gençlerin partiye yoğun ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek şunları söyledi: “Büyük Önder Atatürk, Cumhuriyeti kurmasının ardından 1923’te, ‘Milletin bağrından temiz bir kuşak yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak” demişti. Şimdi görüyoruz ki Atatürk’ün gençleri onu hep haklı çıkarıyor. Gençler, onlara tepeden bakan, buyurgan siyaset anlayışından çok rahatsızlar. ‘Bütün umudum gençliktedir’ diyen Atatürk’ün yolunda, Kuvayı Milliye ruhuyla hareket ediyoruz. Türkiye’nin geleceğini, artık siyaset yoluyla da elini taşın altına koyan, sorumluluk alan bu gençlerimizin pırıl pırıl gözlerinde görüyoruz.”