Final Oran Okulları Sinpaş Kampüsü Genel Müdürlüğüne Mustafa Özdemir atandı!

Final Oran Okulları Sinpaş Kampüsü Genel Müdürlüğüne Mustafa Özdemir atandı!
8 Ekim 2019 11:00

Final Oran Okulları Sinpaş Kampüsü Genel Müdürlüğüne Mustafa Özdemir atandı.

 

 

 

 

Turan Güneş Bulvarı Galip Erdem Caddesi NO: 54 Oran Çankaya- Ankara adresinde bulunan 1020 öğrenci kapasiteli kampüste anaokulu, ilkokul, ortaokul ve anadolu lisesi eğitimi veriliyor.

 

 

Final Oran Okulları Sinpaş Kampüsü Genel Müdürlüğüne Mustafa Özdemir’in atanmasıyla Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş çağdaş eğitim anlayışı ve öğretmen kadrosuyla Oran Final Okulları Sinpaş Çankaya-Ankara kampüsünün kısa zaman içinde Final Okulları içinde en üst seviyeye geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

 

1985’te Ankara Üniversitesi DTCF TC Devrim Tarihi bölümünden mezun olan Mustafa Özdemir yüksek lisansını 1996’da TODAİE Kamu Yönetiminde tamamladı.
Özdemir, 1995-1999 yılları arasında Ankara Mamak Tuzluçayır Lisesi Müdür Yardımcılığı, 1999-2000 arasında Ankara Mamak Anadolu Lisesi Müdürlüğü, 2000-2010 yılları arasında Ankara Çankaya Anadolu Lisesi Müdürlüğü, 2010-2014 yılları arasında Ankara Çankaya Necla Kızılbağ Anadolu Lisesi Müdürlüğü, 2015’te Ankara Bala Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

 

 

 

Mustafa Özdemir 2015’ten  Final Oran Okulları Sinpaş Kampüsü Genel Müdürlüğüne atanana kadar, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi Müdürlüğü görevini yerine getiriyordu.

 

Mustafa Özdemir’in Final Oran Okulları Sinpaş Kampüsü Genel Müdürlüğüne atanmasıyla bilimselliği ön planda tutan, gelişmelere açık, üretken, sevgi ve saygıya dayanan disiplin anlayışıyla yoğrulmuş eğitim sistemiyle Final Oran Okulları Sinpaş Kampüsü sayılı eğitim kurumları arasında yerini alacak.

 

“Atatürk’ün gösterdiği çağdaş ve bilimsel yolda nitelikli eğitim alan Final Oran Okulları Sinpaş Kampüsü öğrencilerinin ulusal ve uluslararası pek çok başarıda adının geçeciğinden emin olduğunu” söyleyen Genel Müdür Mustafa Özdemir, Atatürk ilke ve devrimlerini özümsemiş, inanmış idareci ve öğretmen kadrosuyla bu hedeflerini gerçekleştireceklerine inancının tam olduğunu ifade etti.

 

 

odul
kurs

 

kurs-devam