Fantastik dörtlü 2015 filminin tek adresi

Fantastik dörtlü 2015 filminin tek adresi
1 Eylül 2015 09:32

1961 yılında Marvel Comics’in aynı isimli çizgi romanından uyarlanan ve ilk olarak 2005 yılında vizyona giren ve Amerika’nın efsanevi filmlerinden The Fantastic Four yani Fantastik Dörtlü bu yıl yine yepyeni maceralarıyla sevenleriyle buluşuyor. Bu filmi sitemizden izlemeniz de mümkündür. Tıpkı ilk iki seride gördüğümüz gibi 2015 serisinde de bilim kurgu severlerin kesintisiz olarak izleyeceği sahne ve efektler filmde bulunmaktadır.

 

 

Film izlemek isteyenler için filmin üçüncü serisi olan ve 2015 serisinin yapımcılığını ve yönetmenliğini Josh Trank üstlenirken, öyküsü ise Stan Lee ve Jack Kripy tarafından hazırlanmıştır. 21. Yüzyılın teknolojik özellikleri sonuna kadar kullanılmış ve ilk iki serisindeki gibi heyecanlı anlar yaşatmayı plânlıyor.

 

Konusu

 

Filmin 3. Serisinde olaylar başa sarılarak kurgulanıyor. Sue, Reed, Johnny ve Ben gizli bir görev için uzayda yolculuk yapan astronotlardır. Görevde oldukları sırada farklı bir kozmik radyasyona maruz kalırlar ve doğaüstü güçlere sahip olarak mutasyona uğrarlar. Sue gözü görünmez bir kişiye, Reed güçlü ve çok başarılı bir kişiliğe, Ben ise vücudu kayadan oluşan dev bir yaratığa dönüşmektedir. Johnny ise alev topuna dönüşebiliyor ve uçabiliyor. Bu güçlere sahip olmak için kulağa hoş gelen bu yeni görünümlerine alışmak onlar için kolay olmayacak. Fantastik dörtlümüz yeni güçleriyle beraber denemeler yapar ve eskiden dost olduklarını fakat artık en kuvvetli düşmanları haline gelen kişiyle savaşmaya başlarlar. Bu dörtlünün hayatlarının başlangıçta nasıl değişmeye başladığını konu alan bu filmde kahramanlarımızı birçok macera ve tehlike dolu anlar beklemektedir. Bir de güçleri konusunda acemi davranırlar ve bu durum da onların işlerini daha da zorlaştıracaktır. Süper bir kurguyla tasarlanmış bu filmi sitemizden Fantastik Dörtlü 2015 İzle yazarak izleyebilirsiniz.

 

Marvel’in süper kahramanlarının 2015 macerasının oyuncu kadrosu ile çok kalabalık. Filmde başrolü paylaşan isimler; Milles Teller, Kate Mara, tim blake Nelson, Reg e. Cathey, Jamie Bell, Toby Kebbel ve Michael B. Jordan. Film geçtiğimiz hafta vizyona girerken daha şimdiden filmin devamı olacağı belirtilen ve 9 Haziran 2017’de yeni bir serinin vizyona gireceği de duyurulmuştur.

 

Eğlenceli oyuncu kadrosuyla beraber yüksek bütçe içeren bu film Fantastik Dörtlü 2015 İzle seçeneği ile bulabilirsiniz. Sitemizde film ile ilgili ayrıntılara da ulaşabilirsiniz. Ayrıca Fantastik Dörtlü 2015 filmini aileniz ile beraber de izleyebilir ve komedinin doruklarına ulaşabilirsiniz. Dört başarılı genç bilim insanı ışınlanma deneyleri sırasında süper özellikler kazanarak ne şekilde mücadele ettiklerini konu alan Fantastik Dörtlü 2015 filmi hem çok güldürecek hem de bilim kurgu anlamında başarılı sahnelerini izleyicileriyle paylaşacaktır. Bu anlamda herkesi Fantastik Dörtlü 2015 filmini izlemeye davet ediyoruz. Başarılı oyuncu kadrosuyla filmi istediğiniz HD kalitesinde izleyebilir ve tavsiye edebilirsiniz.