Evden eve Trabzon

Evden eve Trabzon
16 Haziran 2017 13:11

Ev aldınız veya evinizi değiştirmek istiyorsunuz.

 

 

 

 

 

Artık taşınma işleri daha kolay olmaktadır. Siz elinizi hiçbir şeye sürmeden evden eve Trabzon nakliyat firmaları eşyalarınızı taşımaktadır. İşler sadece nakliye ile sınırlı değildir. Taşınmadan önce evinizde ki mobilyaların sökülmesi ve diğer eşyaların paketlenmesi, yeni yerleşeceğiniz eve yerleştirilmesi için uzman bir nakliye firması ile anlaşılmalıdır. Kısa tanımı ile eşyaların bir evden alınarak başka bir eve yerleştirilmesine evden eve nakliyat denilmektedir.

 

 
Nakliye Firmaları Hangi İşleri Yaparlar?

 

 
Evinizde ki tüm eşyaların paketleyip yeni evinize taşırlar. Yeni eve gelen eşyalar, istenilen odaya paketlerinden açılarak montajı yapılır. Duvara asılabilecek hür türlü raf, televizyon ve dolaplarınızın asma işlemini yapıp yapmadıklarını önceden öğrenin. Bazı firmalar duvar delme işlerini yapmamaktadır. Ayrıcı klimanız var ise birçok nakliye firması klima söküp takma işini yapmamaktadır. Bunun için ayrıca bir klimacıyla anlaşmanız gerekmektedir.

 

 
Nakliye Firması ile Anlaşma

 
Nakliyeci ile anlaşma yaparken bunları sormanızda yarar vardır. Evdeki küçük eşyaları ve mutfak eşyalarını kendiniz paketlerseniz indirim yapabilirler. Diğer büyük eşyalar için paketleme işini evden eve Trabzon nakliyat firmasına bırakın. Kaç odalı bir evde oturduğunuzu belirtin. Buna göre gelecek eleman sayısı, paketleme malzemeleri ve işin bitme süresine göre size fiyat belirleyecektir. Eşyalar kaçıncı kattan kaçıncı kata aktarılacak firma ile paylaşın.

 

 

Asansörlü Taşımacılık

 

 
Gelişen teknoloji ile birlikte, ev taşımak eskisi kadar zor değildir. Asansör sistemi ile evinizdeki bütün eşyalar taşınmaktadır. Bu yöntem ile daha kolay ve kısa zamanda taşınma işlemi yapılmaktadır. Eşyalarınız evinizin balkonu ya da penceresinden vinç makinesine bağlı olan asansör yardımı ile nakliye kamyonuna taşınmaktadır. Yine yeni evinize aynı sistem ile çıkarılmaktadır. Asansör sisteminde nakliye işleri daha kolay ve hızlı bir şekilde yapılmaktadır.

 

 
Taşınma Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

 
Öncelikle kırılacak malzemelerin üstüne yazın. Nakliye firmaları bunları taşırken daha dikkatli olacaktır. Her odanın eşyalarını aynı kolilere yerleştirin ve üzerine hangi odaya ait olduğunu belirtin. Yerleşirken size zaman kazandıracaktır. Kolilerin sağlam olup olmadığını kontrol edin. Taşınacağınız evi daha önceden temizlemiş olursanız size kolaylık olacaktır.
Daha detaylı bilgi için : www.ozgenakliyat.com