En iyi Macera Filmleri Listesi

En iyi Macera Filmleri Listesi
26 Şubat 2020 08:50

İnternetten binlerce filmi izleyerek en iyi zamanınızı değerlendirebilirsiniz. En iyi filmler, enson çıkan filmler, vizyon filmleri gibi seçeneğin bul oldu en iyi macera film izle. Film izlemek artık çok kolay bir adet koltuk ve min 4,5g bir internet olması mobil, cep telefonu ve diğer bilgisayarlardan filmleri bulabilirsiniz izlemekten zevk alacağınız seçkin filmleri sizlere sunuyoruz işte sizleri en iyi şekilde etkileyecek kaliteli filmler.Ücretsiz En İyi Filmler Listesi Linki TIKLA  Film izle

 

  1. Dolittle (2020)

1

Konusu:Yedi yıl önce, Victoria İngiltere’sinde yaşayan ünlü bir veteriner Dr. Doolittle karısını kaybetti. Şimdi, mülkünün yüksek duvarlarının arkasında saklanan, münzevi bir yaşam tarzına öncülük ediyor. Koleksiyonundaki egzotik hayvanlar onun tek işi.

 

Tür:Aksiyon, Macera,

 

  1. Recep ivedik 5 2017

2

Konusu:İşte Türk kahramanınızmız recep ivedik 5 bu defa farklı geliyor. Recep ivedik arkadaşının vefatından dolayı üzülür ve ona son vefa olarak onun yerine bir spor müsabakasına tur şöförü olarak yola çıkar ama işler beklediği gibi gitmez çünki türkiyeyi temsil etmek için artık oda olimpiyatlara katılır ama tabiki recep ivedik kahramanımız komediyi bir taraftan sürüklemeye başlar. Recep ivedik 5 izle internetten aratarak bulabileceğiniz filmdir.

3.Kara Panter – Black Panter 2018

3

Konusu:Marvel film evreninin Afrika’nın gizemli süper kahramanı hakkında harika bir aksiyon filmi olan üç Oscar kazanır.

Chalala, Wakanda’nın gizli ve son derece gelişmiş krallığının prensi. Birçoğu hazinelerine ulaşmaya çalıştı, yol boyunca yerel kabileleri yok etti ve Afrika topraklarını mahvetti. Ve Kara Panter her zaman nöbet tutuyordu – savanın gizemli kahramanı. Ancak yeni düşman Wakanda’nın tüm sırlarını biliyor. Halla sadece onunla değil, halkını kurtarmak için geçmişin hayaletleriyle de yüzleşmek zorunda kalacak.

 

4.Kaptan Marvel – Captan Marvel 2019

4

Konusu:Savaşan yabancı ırklarla çarpıştıktan sonra, Hava Kuvvetleri pilotu Carol Danvers süper güç kazanıyor ve dokunulmaz hale geliyor. Kahraman, güçlü bir düşmanla yüzleşmek için yeni yetenekleriyle başa çıkmak zorunda kalacak.

Ancak Atlantis kralı küçük kardeşi Orm, insanlıkla bir savaş başlatmayı planlıyor. Arthur insanları kurtarmakla görevini görür. Kardeşler arasında gerçek bir çatışma başlar. Bu savaşı kim kazanacak? Arthur dünyaları birleştirebilir mi? Avustralya’da renkli manzaralarla çekim yapan mükemmel döküm, fantastik arsa – bu filmi muhteşem kılan şey bu. Film kesinlikle aksiyon meraklılarını hayal kırıklığına uğratmayacak!

Tür:Aksiyon, Macera

  1. Hell Boy 3 2019

5

Konusu:Hellboy’un Kan Kraliçesi ile savaş saati yaklaşıyor, yüzyıllardır hapishanede tüm insanlıktan intikam almaya hevesli. İnsanlar ve canavarlar dünyasının çatışmasının ortasında yakalanan Hellboy, yaklaşmakta olan bir kıyameti önlemek için cehennemden geçmek zorunda kalacak.

 

  1. Kong Kafa Tası Adası 2017

6

Konusu:Pasifik Okyanusu’ndaki bilinmeyen bir adaya bilim adamları, askeri ve macera arayanlar ekibi düşüyor. Güçlü Kong’un mülklerini istila ederler ve böylece insan ve doğa arasındaki savaşı açığa çıkarırlar. Çok yakında, bir araştırma görevi bir hayatta kalma oyununa dönüşüyor, katılımcıları tam anlamıyla kurtuluşa doğru yollarını kesmeye zorlanıyor.

  1. Asfaltın Kralları 2019

7

Konusu:Film, Amerikan otomobil tasarımcısı Carroll Shelby ve 1960’ların ortalarında Fransa’da düzenlenen Dünya Şampiyonalarında Ferrari ile rekabet edebilecek tamamen yeni bir spor otomobil yaratmak için şirketlerle ve şeytanlarıyla birlikte mücadele eden cesur İngiliz yarışçı Ken Miles arasındaki ilişkiyi anlatıyor.

  1. Charlinin Melekleri 2019

8

Konusu:Gizemli Charlie’nin önderliğindeki özel dedektiflik bürosu Townsend, dünyanın dört bir yanındaki ofislerini açıyor ve şimdi dünyanın farklı yerlerinde, Bosley liderliğindeki süper profesyonel Angels ekipleri müşterilerine barış ve güvenlik sağlıyor.

 

9.Çin Seddi 2016

9

Konusu:Büyük Duvar, Göksel İmparatorluğu herhangi bir tehditten korumak için inşa edildi, ancak en cesur savunucuları bile böyle bir düşmanla karşılaşmadı. İstila durmazsa, dünya yok edilecek.

  1. John wick 3 (2018)

10

 

Konusu:John Wick (Keanu Reeves) kaçıyor. Tarafsız topraklardaki gizli uluslararası suikastçılar birliğinin bir üyesinin öldürülmesi, ünlü katil “John Wick” bile kimseyle kaçmayacak. Eskomunikado statüsü ve başına 14 milyon dolarlık bir ödülle John Wick, hayatta kalmak için acımasız katiller ordusuyla savaşmak zorunda kalacak.