En İyi Film ve Dizi İzleme Sitesi

En İyi Film ve Dizi İzleme Sitesi
29 Mart 2019 10:28

Evlerinizde, seyahatlerinizde yapabileceğiniz en keyifli etkinliklerden birisi film ya da dizi izlemektir. Bir süreliğine de olsa bütün dış dünyanın stres ve yorgunluğundan bu sayede uzaklaşabilirsiniz. Gerek tek başınıza gerekse sevdiklerinizle birlikte güzel bir filmin karşısında hoş vakit geçirebilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız kaliteli bir film izleme sitesidir. Film Dizi Evi bu ihtiyacınıza en güzel şekilde cevap verebilecek nitelikte bulunuyor.

 

 

  • Aksiyon,
  • Bilim kurgu,
  • Dram,
  • Fantastik,
  • Gerilim,
  • Gizem,
  • Macera,
  • Polisiye ve suç,
  • Tarih

benzeri onlarca farklı kategoride hem filmleri hem de dizileri Film Dizi Evi sitesinde bulabilirsiniz.

 

En Yeni Film ve Diziler

 

Sitede onlarca farklı film bulunuyor ve bu filmlerin her birisi kategorilere ayrılmış halde karşınıza çıkıyor. Bu sayede o anki modunuza göre ya da genel tarzınıza göre bir kategori seçebiliyorsunuz. Kategoriler altında IMDB’si yüksek, dünya çapında ün yapmış filmleri görebiliyorsunuz. En çok seyredilen romantik filmleri ya da aksiyon filmlerini inceleyebiliyorsunuz.

 

Sitede vizyona giren bütün filmlere yer vermek gibi bir durum yok. Site yetkilileri son derece seçici davranmışlar. Savaş filmleri, macera filmleri ve diğer kategorilerdeki filmlere baktığımızda her birinin öznele seçildiğini ve zevkli bir seçici kadronun ürünü olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Sinema tarihin en eski filmlerini kolaylıkla bulabildiğiniz gibi en güncel filmlere de sitede yer verildiğini görebilirsiniz. Bu da site yöneticilerinin güncel olduklarını, dünya sinema trendlerini yakından takip ederek vizyona en son giren en iyi filmleri dahi izleyiciyle buluşturma gayretinde olduklarını gösteriyor.

 

r

 

Sitede sadece sinema filmleri yok. Bunun yanında tüm dünyada milyonlarca seyirciye ulaşmış diziler de var. Eğer dizi izlemeyi seviyor ve interneti bunun için kullanıyorsanız site aradığınızı en doğru şekilde bulabileceğiniz yer. Çünkü onlarca dizinin Türkçe dublaj, orijinal dil ve alt yazılı halini buradan izleyebiliyorsunuz. Paylaşılan diziler genel olarak 720p ve 1080p gibi yüksek kalitede, HD, full HD formatında. İster akıllı telefonlarınızdan ister dev televizyonlarınızdan izleyin. Dilediğiniz görüntü kalitesini seçebilir, en yüksek çözünürlükte sevdiğiniz dizileri izleyebilirsiniz. Sezon sezon, bölüm bölüm ayrılmış diziler hakkında detaylı bilgi alabilir, ister izlemeden önce ön bilgiye sahip olabilir, isterseniz izledikten sonra aklınızda kalan soru işaretlerini açıklamalarla aydınlığa kavuşturabilirsiniz.

 

Sitenin en güzel yönlerinden birisi de oyuncu biyografilerine ve haberlere yer vermesi. Beğendiğiniz, merak ettiğiniz oyuncuların hayatlarını, hayatlarındaki dönüm noktalarını örenebiliyorsunuz. Rol aldığı diğer filmleri görebiliyor, site üzerinden aynı kalitede dilediğiniz filmini izleyebiliyorsunuz.

 

Canlı destek hattı ve Üyelik Paneli Ayrıcalığı

 

En güzel tarih filmleri ve dizilerini bulabileceğiniz sitenin benzerlerine nazaran en büyük artılarından birisi canlı destek hattına sahip olması. Site üzerinde yer aldığı görünen, fakat izleyemediğiniz bir diz ya da film hakkında anında kırık link bildiriminde bulunabiliyorsunuz. Site yöneticileri taleplerinize en hızlı biçimde karşılık veriyorlar. Problemi ortadan kaldırıyor ve en kısa sürede hayranı olduğunuz film ya da diziyi izleme şansı elde ediyorsunuz.

 

Sitenin kullanıcılar açısından en büyük avantajlarından birisi de üyelik paneli olarak karşımıza çıkıyor. Üyelik panelinden siteye abone olabiliyorsunuz. Oldukça kullanışlı bir üyelik paneline sahip bulunuyor. Üye olarak etkileşiminizi daha da canlandırabiliyorsunuz. Favori listenizi oluşturabiliyor, izlediğiniz dizi ya da filleri kendi listenize ekleyebiliyorsunuz. Yeni bir film eklendiğinde ya da yorum yaptığınız filme, diziye yeni bir yorum yapıldığında bildirim alabiliyorsunuz. Böylece bir taraftan diğer izleyicilerle bilgi kritiği yapabiliyor bir taraftan da yenilikleri takip edebiliyorsunuz.