CHP, kurultaya sunulmak üzere faaliyet raporu hazırlıyor!

CHP, kurultaya sunulmak üzere faaliyet raporu hazırlıyor!
23 Ocak 2020 11:34

CHP, 28-29 Mart tarihlerinde yapılacak kurultay için faaliyet raporu hazırlıyor. Raporda 2018-2020 yılları arasında gerçekleştirilen çalışmalar ve partinin “iktidar vizyonu” anlatılacak. Kurultayda, “Mart’ın sonu yine bahar olacak” mesajıyla geleceğe yönelik “umut dolu mesajlar verilmesi” planlanıyor.

 
CHP KURULTAYA SUNULMAK ÜZERE FAALİYET RAPORU HAZIRLIYOR

 
CHP’de 28-29 Mart 2020 tarihlerinde yapılacak 37. Olağan Kurultayı hazırlıkları sürüyor. MYK üyeleri, CHP 37. Olağan Kurultayı Faaliyet Raporu için 2018-2020 yılları arasında gerçekleştirdikleri çalışmaları kaleme alacak.

 

 

“İKTİDAR ALTERNATİFİ TEK SİYASİ PARTİ CHP’DİR”

 
Tarafsız Haber Ajansı’ndan Mehtap Gökdemir’in haberine göre CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek imzalı MYK üyelerine gönderilen yazıda, şöyle denildi:

“Çalışmalarımız incelendiğinde görülecektir ki sorunların çözümüne sunduğumuz önerilerimizle iktidar alternatifi tek siyasi parti CHP’dir. Geçtiğimiz yıl yaşanan 31 Mart ve 23 Haziran yerel seçimleri de bunu göstermektedir.

Faaliyet raporumuzun amacı, yaptığımız etkinlikleri, ülkemizin sorunlarına karşı sunduğumuz çözüm önerilerini bir bütünlük içinde anlatarak, ülkemizde ekonominin geldiği durumu, yitirilen demokrasiyi, adaleti, toplumsal barışı, temel hak ve özgürlükleri ve uluslararası itibarımızı yeniden kazandırmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi’nin topluma umut ve heyecan taşıyan konumda olmasıdır.

 

 

CHP’NİN KURULTAY MESAJI

 
Bu kapsamda, kurultayımızda, Mart’ın sonu yine bahar olacak inancı ve halkçı belediyecilik uygulamalarımızın genel iktidara giden sürece verdiği katkıyla geleceğe yönelik umut dolu mesajlar vermeyi planlıyoruz.”

 

 

CHP “İKTİDAR VİZYONUNU” ANLATACAK

 
Kurultay Raporu’nda yapılan çalışmalar, devam eden ve planlanan çalışmaların yanı sıra partinin “iktidar vizyonu” da anlatılacak.