Çeşitli sinema, tiyatro ve konferans salonu koltukları

Çeşitli sinema, tiyatro ve konferans salonu koltukları
7 Temmuz 2017 09:52

Koltuk modellerini deneyimli tasarımcılarımız hazırlıyor ve modeller üretimden önce sağlık ve konfor testlerinden geçiriliyor.

 

 

 

 

Koltukların oturak ve sırt kısımları, bazı modellerde kolçaklar da terletmez kumaş ya da deri malzemeyle kaplanıyor. Birinci sınıf kalite süngerler sayesinde koltuklarda çökme gibi sorunlar yaşanmıyor. Kumaşlarda her renk kullanılıyor ve renkler uzun yıllar solmadan ilk günkü canlılığını koruyor. Firmamız tasarımdan üretime, sevkiyattan montaja kadar her aşamada müşteri memnuniyeti hedefliyor. Sinema salonu koltuğu alanında en zengin çeşidi ve en uygun fiyatları firmamız sunmaktadır.

 
Sinema koltuklarının montajını da deneyimli montaj ekibimiz yapıyor. Koltukların yerleşim düzeni kaliteli bir seyir için önemlidir. Sıra araları, koridor araları, ilk sıra ile sahne arası standart ölçülerde olmalıdır. Salonun yapısına uygun en iyi düzenlemeyi yapıyor ve seyircinin her koltuktan sahneyi rahatlıkla görmesini sağlıyoruz. Farklı renk ve modellerde yüzlerce sinema koltuğu, sinema koltuğu, konferans koltuğu çeşidimizle sinema salonları için en uygun çözümleri sunuyoruz. Ürün çeşitlerimizi, ürünlerin teknik özelliklerini ve fiyat bilgilerini web sitemizde görebilir, yurdun her yerinden dilediğiniz sayıda sipariş verebilirsiniz.

 
Koltuk modellerini deneyimli tasarımcılarımız hazırlıyor ve modeller üretimden önce sağlık ve konfor testlerinden geçiriliyor. Koltukların oturak ve sırt kısımları, bazı modellerde kolçaklar da terletmez kumaş ya da deri malzemeyle kaplanıyor. Birinci sınıf kalite süngerler sayesinde koltuklarda çökme gibi sorunlar yaşanmıyor. Kumaşlarda her renk kullanılıyor ve renkler uzun yıllar solmadan ilk günkü canlılığını koruyor. Firmamız tasarımdan üretime, sevkiyattan montaja kadar her aşamada müşteri memnuniyeti hedefliyor. Tiyatro salonu koltuğu alanında en zengin çeşidi ve en uygun fiyatları firmamız sunmaktadır.

 
Tiyatro koltuklarının montajını da deneyimli montaj ekibimiz yapıyor. Koltukların yerleşim düzeni kaliteli bir seyir için önemlidir. Sıra araları, koridor araları, ilk sıra ile sahne arası standart ölçülerde olmalıdır. Salonun yapısına uygun en iyi düzenlemeyi yapıyor ve seyircinin her koltuktan sahneyi rahatlıkla görmesini sağlıyoruz. Farklı renk ve modellerde yüzlerce tiyatro koltuğu, sinema koltuğu, konferans koltuğu çeşidimizle tiyatro salonları için en uygun çözümleri sunuyoruz. Ürün çeşitlerimizi, ürünlerin teknik özelliklerini ve fiyat bilgilerini web sitemizde görebilir, yurdun her yerinden dilediğiniz sayıda sipariş verebilirsiniz.

 
Firmamız konferans salonu koltuğu üretimi ve satışı yanında montaj hizmeti de vermektedir. Konferansın verimli geçmesi için koltukların yerleşim düzeni de oldukça önemlidir. Sıralar arasındaki mesafe, koridor mesafeleri, kürsü ve sıralar arasındaki mesafe dünya standartlarına uygun olmalıdır. Panelkon olarak bu hizmeti de vermekteyiz. Koltukların konforlu ve kaliteli olması kadar görselliği de önemlidir. Alanında uzman tasarımcılarımız şık ve estetik modeller hazırlayarak sektörde en farklı modelleri sunuyor. Yüzlerce farklı renk ve modeldeki koltuk çeşitlerimizle konferans koltuğu almak isteyenlere en zengin seçenekleri sunuyoruz.