Bürokratlar, belgelerin imhasına seyirci kalırsa bedelini öderler

Bürokratlar, belgelerin imhasına seyirci kalırsa bedelini öderler
21 Nisan 2015 09:49

Bir gazetenin kaynak göstererek yaptığı habere göre tek başına iktidar olamayabileceğini önlerine gelen anket sonuçlarına göre hesap eden AKP yetkilileri Anayasa ve yasalara aykırı olarak yaptıkları icraatlarla ilgili bilgi,belge ve hard diskleri imha etmeye başlamış.

 

H&HÖZEL

 

Devletin içindeki bir ekip çeşitli kurumlara baskınlar düzenleyerek seçimde iktidar olamadıkları taktirde AKP yetkililerinin başlarını belaya sokacak tüm belgeleri imha ediyorlarmış.

 

Bir çadır devleti yönetim zihniyeti ile yapılan bilgi, belge ve hard disk imha operasyonları AKP hükümeti tarafından işlenen cürümlerin devasa boyutlarda ve çok ağır olduğunu göstermektedir.

 

Böyle bir durum, yakalanmalarına ramak kalmış suçluların panak atik halindeki telaşlarından başka bir şey değildir.

 

Devlette belge veya suç belgelerini imha etmek cezası çok ağır suçlardandır.

 

Suç belgelerinin imha edilmesinden bu döneme ait AKP hükümeti yetkilileri kadar, emrinde çalışan bürokratlarda birinci dereceden ağır sorumlulukları vardır ve ileride bunun altından kolayca kalkmaları mümkün değildir.

 

Bu nedenle Liberal Demokrat Parti olarak her seviyedeki tüm bürokratları uyarıyoruz.

 

Eğer AKP hükümet yetkililerinin suç belgelerinin imha edilmesine ortak oldukları taktirde, bir hükümet değişikliğinde çok ağır yargısal yaptırımlarla karşılacakları kesindir.

 

Bu nedenle tüm bürokratları yeni gelecek olan hükümete yardımcı olmak üzere bilgi, belge ve hard disklerin birer kopyalarının muhafaza altına alınmasını kendilerine öneriyoruz.

 

Liberal Demokrat Parti Türkiye’nin hafızası olan her tür belge, bilgi ve hard disklerin imhasını asla affetmeyecek, bunun hesabını devrin AKP siyasileri ile birlikte emirlerinde çalışan bürokratlardan soracak ve sorduracaktır.

 

Merkezi ve yerel tüm bürokratları ülkemiz ve milletimizin çıkarları için Liberal Demokrat Parti olarak tekrar uyarıyoruz.

 

İBRAHİM ÖZDOĞAN
LDP GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI 22.DÖNEM MİLLETVEKİLİ