Bu kaplumbağa dans ediyor!

Bu kaplumbağa dans ediyor!
11 Ağustos 2013 09:34

Mardin’in Derik İlçesi’ne bağlı bir köyde hemşirelik yapan M.A., adlı genç kız, 6 yıldan beri evinde beslediği Kapi isimli kaplumbağasına dans yapmayı öğretti.

Hareketli müzik eşliğinde dans aden Kapi, izleyenleri hayretler içinde bırakıyor.Derik ilçesi’ne bağlı bir köyde hemşirelik yapan ve isminin açıklanmasını istemeyen M.A. adlı genç kızın, Kapi adlı kaplumbağası, yabancı ve hareketli müzik eşliğinde yaptığı dansla izleyenleri şaşkına çeveriyor. Hareketli ve yabancı müzik eşliğinde M.A.’nın sırtını kaşımasıyla dans etmeye başlayan Kapi, akılalmaz figürleriyle de izleyenleri hayretler içinde bırakıyor.

M.A., 6 yıldan beri evinde beslediği Kapi’yi çok sevdiğini belirterek,” Kapi’yi özel yemle besliyorum. Düzenli olarak karides yediriyorum. Yanlız kalmasın diye de 2 haftalık bir yavru kaplumbağa daha aldım. Yavru kablumbağanın ismini de Pati koydum. Ona da karides unu alıyorum. Kaplumbağaları çok seviyorum. Şimdiye kadar hastalanmadıkları için herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ama yavru kaplumbağanın alt kabuğunda yumuşama oldu fakat, internette okuduğum kadarıyla giderek iyileşecek. Kapi’nin dans etmeye başladığını bir yıl önce farkettim. Evde müzik dinlerken Kapi’nin önce hareket ettiğini düşündüm ama müziği kapatınca durdu. Sonra devamlı sırtını okşamaya başladıkça o da dansetmeye başladı. Başkasının sırtını okşamasıyla dansetmiyor. Bir tek ben sırtını okşarken dansediyor.”dedi.