Batu Yapı Market Ümraniye’de açıldı!

Batu Yapı Market Ümraniye’de açıldı!
4 Kasım 2020 20:51

Günümüzde nalbur ve hırdavat malzemeleri, özellikle evlerde ve işletmelerde her zaman ihtiyaç duyulan malzemeler arasında yer alıyor. Bu nedenle artık bir sektör haline gelmiş olan nalburluk ve hırdavatçılık, her ne kadar kolay gibi görünse de aslında içerisinde pek çok zorluğu barındırıyor. Bunun temel nedenlerinden bir tanesi ise bu sektörde kaliteli malzemelerin bulunmasının zorluğu oluyor.

 

Bu malzemeler düşük kalitede alındığında hem dayanıksız olduğu, hem de çabucak bozukluğa neden olabildikleri için sürekli yenisinin alınması gibi bir çile de ortaya çıkıyor. Bu nedenle vatandaşların, yer yer gezerek kaliteli malzemeler aradığı biliniyor. Bu durum, özellikle İstanbul gibi büyük bir mega kentte, hem çok büyük zaman kaybına, hem de büyük maddi kayıplarına neden oluyor.

Ancak sonunda bu duruma bir son geldiği de anlaşılıyor. Bu sektörde açılmış olan Batu Yapı Market, açıldığı günden bu güne dek müşterilerine hizmetler sunmaya devam ediyor. Burada yapı market yöneticileri tamamen müşteri odaklı bir firma politikası izlediklerini belirterek, dükkân dükkân gezmenin zorluklarına dikkat çekerek, çoğu zaman kaliteli ürünlerin yine de bulunamadığından dert yanıldığını belirtiyor. Yapı market içerisinde bulunan nalbur ürünlerinin dünya standardı bakımından en üst kaliteye sahip olduğunu anlatılıyor. Müşterilerinin her zaman çok olduğunu ve yoğunluk yaşandığını belirten Batu Yapı Market, bu nedenle bir şubesini de İstanbul-Ümraniye’de açtığını söylüyor.

Batu Yapı Market Ümraniye’de Hizmet Veriyor!

Ümraniye’de açılmış olan Şerifali nalbur, tıpkı Batu Yapı Market gibi aynı standartları takip ettiği anlaşılıyor. Böylece kurumsal bir yapının oturtulmuş olduğu ve bu sayede müşterilerin gereksinim duyduğu tüm malzemelerin temin edildiği söyleniyor. Ümraniye’de bulunan bu yer, tüm vatandaşlar tarafından kolaylıkla bulunabilecek, göz önünde duran bir yer.

Şerifali nalbur, her ne kadar geçmişte nalburlar atların ayaklarında kullanılan nallarında üretimini ve nalların hayvan ayaklarına çakılmasını üstlense de, inşaat ve boyama malzemeleri, tadilat ürünleri gibi çeşitli ürünleri bulunduruyor. Burada tüm malzemeler en iyi kalitede yer aldığı için, evlerde yapılan tadilatlar Şerifali nalbur sayesinde daha güzel bir görünüme ve kalıcı bir sonuca yol açıyor. Bundan sonra da hiçbir şekilde zarar görme ya da zamanla görüntüsünü yitirme sorunu görülmüyor.

Batu Yapı Market bünyesinde açılmış olan Şerifali nalbur, inşaat malzemelerinde de aynı büyük başarıyı sergiliyor. Bu inşaat malzemeleri ayrıntılı bir şekilde incelendiğinde, sektörde bulunan en kaliteli ürünlere sahip oldukları görülüyor. Böylece inşaatlar daha sağlam olarak, can ve mal güvenliğinin sağlanmasında da yardımcı oluyor.

Yapı market bünyesinde bulunan ürünlerden boyalar da, evlerin en güzel şekilde boyanmasına, daha canlı renklerin görülmesine yol açıyor. Bu nedenle Batu Yapı Market ve Şerifali nalbur, vatandaşlar arasında yükselen bir trend olarak devam ediyor.