Başbakanın çocuk sevgisi

Başbakanın çocuk sevgisi
24 Şubat 2014 10:50

Başbakan Sivas’ta konuştu: MHP’nin başındaki zat, aile, çoluk çocuk nedir bilmez, onun böyle bir derdi yok. Çocuk nedir biz biliriz; dedi.

 

Hilmi SARAL H&H YORUM

 

Hem vallahi, hem billahi doğru söyledi! Sayın Bahçeli’nin çocuğu yok ki çoluk çocuğu bilsin! İnsanın bir şeyi bilebilmesi için mutlaka ona sahip olması gerekir; değil mi ama…!!! Hem çoluk çocuğu başbakanımız bilmeyecek de kim bilecek? Sadece o değil midir her şeyi bilen…!!!

 

Bahçeli çocuk nedir nerden bilsin? Hiç çocukları araba kullanırken trafik kazası yaptı da bir bayan sanatçının ölümüne sebep oldu mu, yoo… Gecenin bir vakitlerinde itfaiye arabalarına suç delillerini yok ettirmek için sokakları yıkatmak zorunda kaldı mı, hayır…

 

Sayın Bahçeli hiç oğluna askerlikten yırtabilmek için çürük raporu almak üzere doktorlardan ricacı oldu mu, sanmam… Testislerinden rahatsız olduğu için çürüğe çıkan oğlunun sonra nasıl çocuk sahibi olduğunu açıklamak zorunda kaldı mı? Kalmamıştır.

 

Peki Sayın Bahçeli bırakın gerçek “gemiciği” hiç çocuklarına oyuncak gemi almış mıdır? Almamıştır.

 

Ya taa Amerikalarda okuyan kızı için işadamlarından kızına gönderilmek üzere harçlık istediği olmuş mudur Bahçeli’nin… Olmamıştır. Bir insanın kendi kızı için başkasından harçlık istemesi ne kadar zordur, nerden bilsin Bahçeli?

 

Hiç hayır hasanat yapmak için çocuklarına kurdurduğu vakfa  işadamlarından zorunlu bağış toplattırdığı duyulup da kamuoyu karşısında mahçup olduğu oldu mu Bahçeli’nin?

 

Kendi ülkesinde “başörtüsü zülmü” nedeniyle okutamadığı kızları ve oğullarını(!) hiç ABD’lere gönderip okuttuğu ve evlat hasretiyle buram buram yanıp kavrulduğu olmuş mudur? Mümkün değil!

 

Ya kendisine “Allah belanızı verecek!” diye seslenen çocuğu koruma polislerinden önce kendisinin yakalayıp tırnaklarını ensesine geçirdiği olmuş mudur? Şimdiye kadar duyulmadı.

 

Kendi çocuklarının servetine servet katabilmek için halk çocuklarının sokaklarda katledilmesine razı olabilir mi Bahçeli? O halk çocuklarını katledenleri kahraman ilan edip emri ben verdim diyebilir mi?

 

Mısır’da öldürülen kız için ağlayıp kendi ülkesinde polis tekmesiyle anne karnında öldürülen bebeğe susabilir mi peki?..

 

Çoluk çocuk işlerinden başbakanımız anladığı için herkesi çocuk yapmaya teşvik ediyor, en az üç çocuk istiyor. Sırf bu yüzden kendi döneminde sayıları önemli oranda artan “çocuk gelinler” gerçeğine karşı sessiz kalıyor!

 

Bu zamanda çocuklara iş kurmak, kimine villa, kimine pırlanta dükkanı, kimine gemicik almak kolay mı? Bunca iş adamını organize etmek, ki onlar sinekten yağ çıkarmakla ünlüdürler, onlardan çocukların vakfına bağış koparmak, o vakfa vergi muafiyeti sağlamak, belediye arsalarını bu vakıfa kelepire kiralatmak kolay mı sanıyorsunuz? O arsalar ki kentin bütün rantiyecileri gözlerini oralara dikmişler. Onların elinden o arsaları almak aslanın midesinden yiyeceğini almak gibidir. Bahçeli bunları nerden bilecek?

 

Onun için yeminle söylüyorum ki Başbakanımız haklı! Çoluk çocuk işlerinden Bahçeli anlamaz, o anlaaaaarrrrr….!!!!